Voitko testamentata perinnösi koiralle?

Nykyään 94 % omistajista pitää koiraansa perheen täysjäsenenä. Voimme siksi pohtia, onko mahdollista testamentata tavaraa hänelle kuin muulle kotitaloudelle. No, jos kuvittelet jo, että piski ajaa avoautoasi tai polttaa säästöjäsi Las Vegasissa, tiedä, että tämä ei ole mahdollista lähiaikoina…

Ranskassa koirilla ei ole perintöoikeutta

Eläimillä ei ole ei oikeushenkilöllisyyttä meidän maassamme. Tämä tarkoittaa, että niitä ei voi tehdä testamentissa eikä heillä ole oikeutta omistaa omaisuutta.

Testamentin juoni maksulla

On kuitenkin olemassa tapa kiertää tämä. Suora testamentti eläimelle on ehdottomasti kiellettyä, mutta omaisuutesi on mahdollista testamentata henkilölle jos hän pitää hänestä huolta. Se voi olla sukulainen, kuka tahansa muu henkilö tai jopa yhdistys. Tätä kutsutaan ”velalliseksi testamentiksi”. Voimme jopa tarkentaa elämäntapaa, joka tämän henkilön on tarjottava koiralle.

perinnöstä koiralle
Lähde: Irina Meshcheryakova / iStock

Eläimelle testamentaaminen on sallittua muissa maissa

Olet varmasti jo kuullut tarinoita kaikkialta abrakadarantit toisiaan miljonäärihiuspalloista. No, ne ovat usein totta, mutta ne tapahtuvat ulkomailla. Joissakin maissa eläimillä onkin oikeus perintää suoraan. Näin on esimerkiksi Yhdysvalloissa tai Saksassa.

Näin Bubbles, simpanssi Michael Jackson, osui melko jättipotti. Kädellinen nauttii nyt onnellisista päivistä kartanossaan. On myös Gunther III, koira, joka peri 80 miljoonaa dollaria rakastajatarltaan, saksalaiselta kreivitäreltä. Sitten kakka testamentti perintönsä pojalleen, Gunther IV, josta tuli maailman rikkain koira. Vuosien ja oikeilla investoinneilla hänen omaisuutensa on nyt 373 miljoonaa euroa. Se on paljon luita… Eläin matkustaa limusiinissa, nauttii kaviaarista ja nauttii elämästä huviloissaan maailman neljässä kolkassa.

Päätämme Gigooon, a kana rikkaampia kuin me kaikki yhteensä. Tämä brittiläinen höyhenpallo peri 15 miljoonaa dollaria. Se on virallista, maailma on tullut hulluksi!

perintö poikasen koiralle
Tekijät: A_nik / iStock

Pidät myös:

Onko koirilla oikeuksia (laillisesti)?

Vuokra-asunto: voiko vuokranantaja kieltää koirat?

Siviili- ja rikoslain jälkeen eläinlaki koirasi puolustamiseksi!