vinkkimme ruokahalun palauttamiseksi

Oletko huolissasi, koska koirasi ei syö kuten ennen? On surullista nähdä, ettei hän enää heilauta häntää ilosta, kun tuot hänelle kulhonsa… Ruokahaluttomuus on yleinen oire koirilla. Useimmissa tapauksissa tämä vaikeus on väliaikaista. Tärkeintä on ymmärtää, mikä sai koirasi yhtäkkiä omaksumaan muutoksen syömiskäyttäytymisessä.

Ellei koirasi ole päättänyt aloittaa pientä ruokavaliota varmistaakseen vuoden ”kesäkehon”, tämä ruokahaluttomuus tarkoittaa, että hänen elämäntapansa on muututtava.

Tutustu tärkeimpiin syihin, jotka voivat selittää, miksi koirasi syö vähemmän kuin ennen, ja löydä vinkkejä ruokahalun palauttamiseen.

Miksi koirani ei syö enää?

1. Koirasi on luultavasti ruokailija

Ehkä herra on kyllästynyt kroketteihinsa! Yritä rikkoa rutiini vaihtelemalla ruokaansa. Hän ei todennäköisesti arvosta sitä enää. Lisäksi, jos hän ei lopeta kulhoaan, varmista se osia joita tarjoat hänelle sopeutunut rotunsa ja morfologiansa mukaan.

2. Koirasi voi olla sairas

Aivan kuin mies, sairaana koira menettää ruokahalunsa. Ajatella ota yhteyttä eläinlääkäriisi. Sairaudet, joita hänellä saattaa olla ovat erilaisia. Hänellä voi olla sairaus, joka aiheuttaa kuumetta, pahoinvointia, oksentelua, kipua. Hän saattoi myös myrkyttää itsensä tai hänellä oli sydämen vajaatoiminta. Lyhyesti sanottuna sairauksia on lukuisia ja parempi ottaa selvää korjaamaan.

3. Se voi olla vain makuongelma

Todellakin, jos satut antamaan hänelle aterioiden ylijäämät ja hän pitää niistä mieluummin kuin krokettejaan, hän ei todennäköisesti koske kulhoonsa. odottaa, että annat hänelle jotain parempaa maku (mutta ei välttämättä hänen terveytensä vuoksi, koska muista, että suola on sitäkin haitallisempaa koirallesi!).

4. Lääkehoito vähentää hänen ruokahaluaan

Jos hän ottaa lääkitysselvittää muistiinpanossa ja katso jos eivät ole ruokahalua hillitsevä vaikutus. Tämä koskee tiettyjä lääkkeitä. yrittää ota yhteyttä eläinlääkäriisi selvittääksesi, onko muita lääkkeitä sopivampi.

Kuinka voin auttaa koiraani saamaan ruokahalunsa takaisin?

1. Palauttaa hyvät ruokailutottumukset

Kysymys ei todellakaan ole ”mitä tehdä?” ”mutta pikemminkin ”mitä ei saa tehdä”. Jos hän ei syö, sinulla on todennäköisesti taipumus tarjota hänelle herkullisempia asioita. kuin herkkuja. Mutta ennen kaikkea se ei ole tapa, jonka hänen pitäisi omaksua ! Voit kuitenkin muuta nappuloita tai makua.

Muuten on tekniikkaa rohkaistaksesi pientä toveriasi siihen syö lisää kun annat hänelle kulhonsa. Illalla, kun olet tuonut hänelle ateriansa, jätä hänelle kulho käytettävissä vain 20 minuuttia. Hänen pitäisi palata tottumiseen syömään klo sovitut tunnit ja koko kulhonsa (tai ainakin syödä täysillä).

pentujen kulho
Tekijät: jagdprinzessin / Pixabay

2. Jos ongelma vaikuttaa syvemmältä, ota yhteyttä eläinlääkäriin

Ota välittömästi käy eläinlääkärissäsi. Jos se on sairaus, hän havaitsee sen ja tietää kuinka parantaa se. Jos se on lääke, hän todennäköisesti määrää sinulle toisen ilman sivuvaikutuksia.

Johtopäätös, jos koirasi ei enää syö, katso ensin syy tästä ruokahaluttomuudesta. Jos ongelma vaikuttaa lääketieteelliseltä, ota välittömästi yhteyttä eläinlääkäriin!

Toivoen, että pikku kumppanisi saa nopeasti ruokahalunsa takaisin…

Lähteet

Pidät myös:

Suklaan antaminen koirallesi: onko se vaarallista?

Ruoanlaitto koirallesi: 3 asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen kuin aloitat

Koirani syö liian nopeasti: 5 vinkkiä ahmattisille koirille