Valjaiden valinta koiralleni: 4 asiaa, jotka sinun tulee tietää

Jotta kävelyt koirasi kanssa sujuisivat hyvin, piskisi on oltava mukava valjaissaan. Toisin kuin kaulapanta, valjaat voidaan mukauttaa minkä tahansa tyyppiseen koiraan, kunhan ne on valittu hyvin. Tässä on neljä tärkeää asiaa, jotka sinun tulee tietää valjaista.

1. Valjaat voivat auttaa sinua kouluttamaan kumppaniasi hellästi

Todellakin, jos koirallasi on tapana vedä hänen hihnaansa, korvata collier kirjoittaja a vetoa estävät valjaat voi olla hyvä vaihtoehto. Se on pohjimmiltaan lisävaruste, jota käytetään koirille kelkka, joista hinaus on pääammatti. Näin ollen se on suunniteltu tasapainottaa vedon painoa ja siksi suojaa koiraa loukkaantumiselta.

rekikoiria
Tekijät: violetta/Pixabay

2. Joidenkin koirarodujen ei pitäisi käyttää kaulapanntaa… mutta valjaat, kyllä!

Koirat klo litteä kuono-osa, kuten nyrkkeilijä tai mopsi, ovat taipuvaisia hengitysvaikeuksia. Niiden sieraimet ovat ahdas, joka tekee ilmankulku melko työlästä. Käyttää collier näille koiraroduille ei siis ole Oikein hyvä heidän terveys. Hän riskeeraisi tukkia hengitysteitä koirasta, ja joissakin ääritapauksissa voi työntää silmänsä ulos kuopastaan…

3. Se on mukava lisävaruste koiraurheiluun

Jos haluat hemmotella urheilukanit, kuten cani-cross tai le cani-VTT, laita yksi valjaat koirallesi on paljon enemmän turvallista hänen terveydelleen ja turvallisuudelleen. Niitä varten on jopa erikoisvaljaat seuranta jotka estävät koiraa ota jalat in jättää yksin ja olla hajamielinen.

Vaellusvaljaat tai ”reppu”, sallii koiran kuljettaa kuormia painon mukaan kohtuullinen hänen . Lyhyesti sanottuna olet ymmärtänyt sen, se on esine välttämätön varten mahtavia urheilijoita!

4. Jokaiselle morfologialle sopivat valjaat!

Valjaat eivät saa olla liian iso, vaarassa tulla hyödytön. Päinvastoin, jos on liian pieni, hän voi hiero ihoa koirastasi ja mustelma. Lisäksi, jos piskisi koskee dermatologiset ongelmat, muista ostaa valjaat materiaali ei ole allergiaa aiheuttavaa.

pennun talutushihnavaljaat
Luotto: Brett Sayles/pexels

Lisäksi, jotta ei aiheuta vahingoittaa päällä selkärangan koirastasi, mieluummin a kaksinkertainen kiinnitysvaljaat. Jos koirasi Rengas hieman hihnassa, se estää häntä tekemästä sitä enemmän toisaalta kehosta kuin toinen ja siksi olla epätasapaino. A levytyrä saapui nopeasti, jos et ota tarvittavat varotoimenpiteet.

Valjaat ovat siksi suositeltavampia, jos koirallasi on taipumus vetää hihnassa paljon. Kauluksella hän on vaarassa vahingoittaa itseään enemmän kuin mitään muuta. Muista kuitenkin valita valjaat huolellisesti loukkaantumisriskin vähentämiseksi. Nyt on sinun tehtäväsi nähdä, mikä sopii parhaiten nelijalkaiselle ystävällesi!

Lähde

Pidät myös:

Kuinka opettaa temppuja koirallesi: kaikki vinkkimme!

5 peruskomentoa koirallesi

Koiran hieronta: hyveitä ja tekniikkaa!