vaistomainen ja ikivanha tapa koirilla

Jos sinulla on puutarha, olet saattanut saada koirasi kiinni kaivamasta. Hän teki sen joko spontaanisti tai hautaakseen jotain maahan… luun esimerkiksi! Mutta tiesitkö, että tämä ele ei ole triviaali koiralle? Se on todellakin vanha tapa, jota hänen vaistonsa ohjaa.

Selviytymisen rituaali

THE esivanhemmat koirasta sellaisena kuin sen nykyään tunnemme hävittäjät. Koska saalistajathe seurasivat heikkoja eläimiä tai ruokittiin ruhoja. Joten he söivät päivä päivältä : mahdoton tietää Kun he voisivat tehdä sen nouveau. Siksi he päättivät haudata heidän luujäännöksiä ja ruokaa syömään niitä plus myöhään.

Ilmeisesti ruoan hautaaminen tekisi piilottaa tuoksun jonka hän vapauttaa. Tämä siis estää muut eläimet eivät löydä sitä. Jos sinulla on useita koiraton mahdollista, että he piilottaa heidän leluja tai joitain ruokaa jotta niitä ei tehdä ääliö mukaan muut ! Yksi maan parhaista reikien tekijöistä on mäyräkoirakoiran asiantuntija mäyrän tunnelit.

mäyräkoira kaivaa kuopan
Krediitit: iStock

Ce käyttäytymistä on siis täysin normaali a chien. Sinun on kuitenkin aloitettava huoli jos huomaat sen kaivavan piilottaa kohteista tulee a pakkomiellevarsinkin jos kyseessä olevat esineet muodostavat kaikkea ja mitä tahansa. Ota sitten yhteyttä a eläinlääkintä perustaa a diagnostinen.

Koirat pitävät kaivamisesta leikkiäkseen

Jos koirasi kaivaa haluamatta salata mitäänse johtuu yksinkertaisesti siitä muusa. Hän tekee Harjoittele kaikki itsessään viihdyttävä : Se on parfait hänelle ! Huomaa kuitenkin, että jos laissez toimiahän kaivaa yhä enemmänkoska hänelle se on a peli. Hän on erityisen taipuvainen tekemään niin, jos hän tylsistynyt.

Jos et halua ei että koirasi kaivautuu sinuun jardinsinä voit ottaa sen tosiasiasta ja saada hänet tekemään sen sijaan toinen toiminta. Katsellathe kun hän menee ulos ja leikkiä hänen kanssaan !

Voit myös rajaa puutarhan alueet, joihin hän saa mennä jotta Suojella vos kukat tai sinun vihannespuutarha jos sinulla on joitain. Lisäksi luoda kaivamiseen omistettu tila saa hänet ottamaan tapa ei kaivaa mitä tässä tilassa. Käyttää soopeli esimerkiksi missä hänellä on oikealle tehdä reikiä kuten parhaaksi näkee ja hautaamaan hänen lelunsa.

koirat kaivaa hiekkaa
Krediitit: iStock

Lähde

Pidät myös:

Miksi koirani syö ruohoa? Onko tämä normaalia?

Koirani juoksee usein karkuun: mitä minun pitäisi tehdä?

Kuinka voin auttaa koiraani selviytymään yksinäisyydestä?