Top 10 suurinta koirarotua maailmassa

Suuret koirat vetoavat moniin ihmisiin. Jotkut koetaan isoiksi pehmoeläimiksi, toiset ilmentävät turvallisuutta… ja ne ovat kaikki erittäin kauniita! Ennen jättikokoisen koiran adoptoimista on tietysti oltava varma, että pystyt tarjoamaan sille kaiken, mitä se tarvitsee: suuret tilat, aikaa pitkiin kävelylenkkeihin sekä budjettia sen ruokkimiseen ja ylläpitoon. On aika selvittää, mitkä ovat maailman suurimmat koirarodut!

1. Tanskandoggi

Tämä upea koira voi olla vain maailman suurimpien koirarotujen listan kärjessä. Mies voi todellakin yli 1 metrin säässä ja painaa jopa 90 kiloa! Luonteeltaan rauhallinen ja lempeä tanskandoggi on myös erittäin seurallinen muiden eläinten ja muiden eläinten kanssa. Lopuksi hänen valtava kokonsa ja kiintymys perheeseensä tekevät hänestä erinomaisen vahtikoiran.

Saksalainen mastiffi
Tekijät: mtajmr/Unsplash

2. Irlanninkoira

Tämä on suurin vinttikoiratyyppi. Hän hallitsee kanssa Säkäkorkeus 90 senttiä! Aasi voisi myös ottaa hänet yhdelle tovereistaan… Kutsumme häntä Susikoira englanniksi. Hänen tehtävänsä oli metsästää susia ja muita villieläimiä. Nykyään irlantilainen vinttikoira tykkää olla lähellä. Sen eleganssi ja upea älykkyys viettelevät sinut!

Irlanninvinttikoira, maailman suurimmat koirarodut
Tekijät: Airwolfhound/Flickr

3. Saint Bernard

Vuoristo- ja pelastuskoira, bernhardinkoira tarjoaa aivan kaikkea mitä miellyttää. Se on samankokoinen kuin irlantilainen vinttikoira, mutta se on huomattavasti raskaampi sen kanssa 90 kiloa. Et löydä koiraa niin hellä kuin hän. Se on yksinkertaista: hän rakastaa kaikkia ja tekee mitä tahansa suojellakseen perhettään!

pyhimys bernard
Tekijät: b1-foto/Pixabay

4. Le Barzoi

Tämä erittäin komea venäläinen steppivinttikoira voi olla itsepäinen, mutta hänen kanssaan on myös miellyttävä asua. Se koostuu Säkäkorkeus 85 senttimetriä herkkyydestä. Hänen pitkät, silkkiset hiuksensa antavat hänelle reippaan vartalon, varsinkin kun hän ryhtyy metsästämään.

borzoi maailman suurimmat koirarodut
Luotto: ragnahellberg/Pixabay

5. Ja mastiffi

Siinä on samat värit kuin mopsissa… mutta ei ollenkaan saman kokoinen! Säkäkorkeudella 82 senttimetriä se ylittää sen huomattavasti. Tämä lihasten vuori painaa jopa 110 kiloa, mikä vaikeuttaa hänen koulutustaan. Älä kuitenkaan anna ulkonäön hämätä: tämän vaikuttavan kasvun alla kätkeytyy vaahtokarkkisydän!

mastiffi
Tekijät: Jeffrey Beall/Flickr

6. Skotlanninvinttikoira

Skotlanninvinttikoira on upea metsästyskoira, jolla on hoikka vartalo ja pitkät jalat juoksemaan pitkiä matkoja. Hän näyttää paljon irlantilaiskoiralta kokoa lukuun ottamatta: Säkäkorkeus 81 senttimetriä. Se on kevyempi kuin nämä koiran sukulaiset, kuten useimmat vinttikoirat. Tottelevaisella ja isäntänsä kiintyneellä Skotlanninvinttikoiralla on kuitenkin erittäin vahva metsästysvaisto.

Skotlanninvinttikoira, maailman suurimmat koirarodut
Tekijät: Adam Singer/Flickr

7. Leonberger

Hänen leijonanharjansa ei voi jättää sinua välinpitämättömäksi! Tämä iso nalle Säkäkorkeus 80 senttimetriä on todella kaunis. suloinen ja kiltti, Leonbergit valvovat mielellään lapsia. Kokopäiväinen lastenhoitaja, tällä koiralla on tarjottavanaan vain hyväntahtoisuutta. Lisäksi hänen koulutus on helppoa hänen enemmän kuin miellyttävän luonteensa ansiosta.

leonberg
Tekijät: Jose/Pixabay

8. Napolin mastiffi

Hän mittaa, jolla on vaikuttava kasvu Säkäkorkeus 60-78 senttimetriä. Napolinmastiffi on täydellinen integroimaan rakastava perhe, jota hän osaa suojella verrattoman rohkeutensa ansiosta. Hän on luonteeltaan erittäin huomaamaton, ja hänellä on tapana hiipiä kiinni saadakseen tunkeilijan tekoon kuin haukkumaan hälyttääkseen. Vain suuret koirien vakioasiakkaat voivat täydentää tämän jättiläiskoiran koulutusta suurella sydämellä.

napolilaisen aamun suurimmat koirarodut maailmassa
Tekijät: Kevin Fonseca/Pexels

9. Newfoundland

iso koira Säkäkorkeus 76 cm, Newfoundland rakastaa vettä! Hän seurasi usein kalastajia auttamaan heitä vesimetsästyksessä. Hänen erityisen näkyvät hiuksensa tekevät hänen siluetistaan ​​vieläkin vaikuttavamman kuin se jo on. Newfoundlandinkoira tuntee olonsa kotoisaksi perheessä ja myös seurakoirana. Hänen fyysisiä kulujaan on tietysti kunnioitettava.

Newfoundland
Krediitit: Pxhere

10. Dogue de Bordeaux

Ranskalaista alkuperää oleva rotu saavuttaa viimeisen sijan tämän maailman suurimman koirarodun kärjessä. Säkäkorkeus 68 senttiä, se ei silti ole vähäpätöinen! Lisäksi Dogue de Bordeaux voi painaa 70 kiloa, mikä tekee siitä helvetin koiran. Asiantuntijoiden mukaan se olisi koira, jonka pää on ruumiinsa kokoon nähden suurin. Rauhallinen ja tottelevainen, on kuitenkin välttämätöntä aloittaa hänen koulutuksensa hyvin varhain sillä vaaralla, että hän on liian suojeleva.

dogue de bordeaux suurimmat koirarodut maailmassa
Luotto: 947051/Pixabay

Lähde

Pidät myös:

5 sääntöä, joita sinun on noudatettava koiran ruokkimiseksi oikein

Koiran hahmo mytologiassa

Taistelu koirien välillä: 5 tapaa erottaa ne!