Top 10 koirarotua, jotka rakastavat lapsia

Koira ja perhe-elämä: se on mahdollista! Tärkeintä on onnistua luomaan säännöt lapsillesi ja koirallesi, jotta avoliitto on harmoninen. Haaveiletko naurusta, haukkumisesta ja peleistä?

Löydä TOP 10 koirarotua, jotka rakastavat lapsia!

1. Irlanninsetteri

Tämä grande täysi hiuspallo energiaa jumaloida pelata ja tämä päästää höyryä pois. Sopeutunut elämään vuonna kampanja, Irlanninsetteri ilahduttaa lapsiasi, joille hänellä on paljon kiintymystä. Lempeä ja kärsivällinen, hän tietää mukavuus ja suojella.

irlantilainen setteri
Tekijät: Mr_Incognito_ /Pixabay

2. Beagle

Tämä koira ystävällinen on paljon rakkaudesta antaa. Ei tue eristäytyneisyys, Beagle rakastaa olla ympäröimä jäseniltä sa perhe. Hänen luonnensa hellä ja ujo tekee siitä hienon kaveri lapsille, jotka rakastavat pidä hauskaa sen kanssa!

beagle
Luotto: brezenlady/Pixabay

3. Ranskanbulldoggi

Sinä pidät niistä pieni koirat hellä ja dynaaminen? Ranskanbulldoggi täyttää nämä ominaisuudet täysin. Hän s’adapte hyvin hänelle ympäristöön ja siihen jäsenet äänen eteinen. se on parfait jos sinulla on lapsia: et voi erota ne enää.

Ranskan bulldoggi
Tekijät: ivanovgood/Pixabay

4. Cavalier King Charles

Sisään maison tai sisään asunto, Cavalier King Charles sinua tulee perässä minne menet ! Joskus pelaaja, joskus rauhoittaa, tämä pieni koiranpala rakastaa perhe-elämää. Jatkuvasti kerjäämässä halauksia, lapsesi eivät vastusta ihana naama… etkä sinäkään!

chien cavalier king charles
Tekijät: Alexas_Photos/Pixabay

5. Le Golden Retriever

Tämä erittäin suosittu rotu perheitä siinä on kaikki: kärsivällisyyttä, rauhallisuutta, älykkyyttä… lapsesi rakastavat sitä! Pelaaja ja suojelija, hän jakaa mielellään hetkiä ystävällinen rinnallasi. Talo, jossa on puutarha on ihanteellinen paikka kukoistaa.

kultainen noutaja
Tekijät: Tookapic/Pexels

6. Brysselin griffon

Hänen nimensä osoittaa selvästi, että hän on kotoisin Belgia. Tämä pieni koira pöllön pää on hyvin ilmeikäs. Ses ilmeet tehdä se ihana ja laittaa sinut hyvä tuuli. Persoonallisuudestaan ​​huolimatta hyvin merkitty, Brysselin griffon rakastaa Pelit jotka eivät ole ei liian ankara. Arkuus takuu!

Brysselin griffoni
Tekijät: Wikimedia Commons

7. Weimarinseisoja

Ce suuri koiran näköinen tyylikäs mekko tarvitsee paljon kuluttaa. Juoksemassa seurassa lapsista ei ole hänelle ongelma! Lisäksi, hänen oppimisen janonsa yhdistettynä sen kanssa älykkyyttä tee siitä hyvin oppivainen.

Weimar Braque
Tekijät: Wikipedia

8. Le bullterrieri

Älä mene lankaan hänen ulkonäöstään epätyypillinen ja vaikuttava: bullterrieri on ystävällisyyden ruumiillistuma. Luonne leikkisä ja hellä, hän pitää lähetyksistä iloinen hänen kotonaan. Erittäin miellyttävä elää, siitä tulee erinomaista leikkikaveri lapsillesi. Jos hän pystyy näyttämään itseään vähän julma, tämä ei ole vapaaehtoista. Sinulle häneltä oppia tehdä asioita hitaasti!

bullterrieri
Tekijät: Wikimedia Commons

9. Bordercollie

Tämä koira bergeri on yhdestä horjumatonta uskollisuutta. luonnostaan suojaava ja lempeä, bordercollie jumaloida melko yksinkertainen lapset. Hän ei pelkää lähteä retkille heidän kanssaan koko päivä. Päinvastoin, se on todellinen iloinen hänen tehtäväkseen lastenhoitaja!

Bordercollie
Tekijät: Pixabay/Pexels

10. Newfoundland

Se on a nalle! Suloinen ja hellä, Newfoundland pystyy sopeutumaan täydellisesti perhe-elämä. Käytetään pääasiassa mm meripelastuskoira, hänellä on taipumus olla suojaava herroilleen. Hänen Olympialainen rauhallisuus myös antaa hänelle mahdollisuuden hallita lapset erittäin energinen.

Newfoundland
Krediitit: iStock

Lähde

Pidät myös:

Boxer: oleellista tietää tästä energisestä koirasta!

Mopsi: perusasiat tietää tästä ihanasta koirasta!

Chihuahua: perusasiat tietää tästä pienestä koirasta!