Tee kynttilänpäivänä erityisiä pannukakkuja koirallesi

Jälkeen herkkuja halloweeniksi et joulukakuttänään on aika maistaa kuuluisia kreppejä de la Chandeleur! Koska suosittelemme systemaattisesti, ettet anna koirallesi itse syömääsi ruokaa, tarjoamme sinulle reseptin pannukakkuihin, jotka on mukautettu piskillesi. Nutellaa ei tietenkään kannata levittää niihin, mutta älä huoli, piskisi nauttii siitä joka tapauksessa.

Resepti osoitteesta Reahly.com

Luettelo pannukakkujen ainesosista:

pieni tyttö rikkoo munia koiransa kanssa
Tekijät : Svitlana-Symonenko / iStock
  • 200 g tattarijauhoja (tattariproteiineilla on korkea biologinen arvo sekä kaikki koirallesi välttämättömät aminohapot.)
  • 500 ml maitoa (Ole varovainen, jotkut koirat voivat sulattaa maitoa huonosti. Tässä tapauksessa voit valita kasvisvaihtoehdon, kuten riisimaidon ja aina makeuttamattoman.)
  • 2 keskikokoista munaa ( Keitetyt munat eivät uhkaa lemmikkiäsi, eikä ole ongelma antaa niitä.)
  • 100 g St-Môret-tyyppistä tuorejuustoa (tuorejuusto ei ole liian runsaasti lipidejä toisin kuin klassinen juusto.)
  • 100 g mustikoita (Tämä hedelmä sisältää monia antioksidantteja ja on myös voimakas luonnollinen stimulantti, joka auttaa vahvistamaan koirasi immuunijärjestelmää.)
  • Hieman kasviöljyä, kuten rypsi-, soija- tai saksanpähkinäöljyä (Kasviöljyt sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja – omega 6 ja 3 -, kalsiumia, kivennäisaineita, mutta myös vitamiineja ja hivenaineita.)

Noudata pannukakkujen valmistusvaiheita:

koirat odottavat viisaasti pannukakkujen syömistä
Tekijät: Anna-av / iStock

Aloita kaatamalla ensimmäiseen kulhoon 200 grammaa tattarijauhoja. Riko toisessa kulhossa 2 munaa ja kaada 500 millilitraa maitoasekoita sitten.

Ota sitten kulho jauhoineen ja kaada hitaasti muna-maidoseos joukkoon. Voit edetä askel askeleelta kaatamalla vain pienen määrän kerrallaan paakkujen välttämiseksi. Sekoita kaikki hyvin vispilällä saadaksesi tasaisen ja homogeenisen tahnan. (Jos jäljelle jää kokkareita, voit syöttää tehosekoittimen suoraan taikinaan.) Säilytä taikina jääkaapissa noin viideksitoista minuutiksi.

Kun odotat taikinan lepäämistä, aloita murskaamalla tai hienonna mustikoita. Lisää ne sitten tuorejuuston joukkoon. Sekoita hyvin, jotta saadaan homogeeninen seos. Varaa siistiä.

Kuumenna hieman kasviöljyä paistinpannulla ja kaada taikina kypsentämään ensimmäinen pannukakkusi. Jatka näin, kunnes sinulla ei ole enää taikinaa. Kun pannukakut ovat jäähtyneet, ota yksi tai kaksi päällekkäin ja levitä tuorejuustoa mustikkalla. Kääri pannukakku rullalle ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Se on valmis, piski pääsee herkuttelemaan!

Tämä resepti sopii täydellisesti koirille, koska se sisältää vain hänelle ja hänen terveydelleen hyviä ainesosia. Varo kuitenkin, ettet anna sitä liikaa: yksi kääritty pannukakku päivässä riittää (kaksi, jos kyseessä on iso koira). Voit säilyttää ne klassisten pannukakkujen tavoin ja tietysti voit myös syödä niitä!