tee koirallesi vedenpitävät saappaat

Syksyn ja talven puolivälissä paluu koiralenkeiltä muuttuu yhä kaoottisemmaksi. Kuolleet lehdet, mutaa, lunta, vesilätäköitä… Riittää, kun käännetään talo ylösalaisin yksinkertaisen edestakaisen kierroksen puutarhassa. Joten, jotta sinun ei tarvitse tehdä kotitöitä jokaisen koirasi retken jälkeen, valitse nämä pienet vedenpitävät kengät. Sen lisäksi, että ne pitävät kotisi puhtaana hieman pidempään, ne suojaavat kumppanisi pieniä tassuja!

Jos koirallasi on taipumus liukastua sisätilojen lattialla, voit myös saada hänet käyttämään näitä pieniä saappaita! Tietenkin nämä pienet saappaat ovat väliaikainen ratkaisu. Jos aiot laittaa lemmikkisi käyttämään kenkiä hyvin säännöllisesti, on parasta hankkia sopivimmat kengät erikoisliikkeestä.

© Pinterest

Tarvittavat varusteet:

  • 4kpl vauvan sukkia
  • 4 ilmapalloa
  • Pari saksia

Ohjeet :

1. Aloita valitsemalla sukat, jotka sopivat koirasi tassujen kokoon. Liian suuret, ne voivat liukua ja liian pienet satuttaakseen häntä! Tätä varten ei mitään parempaa kuin pakota hänet kokeilemaan etukäteen.

2. Kun olet valinnut täydellisen sukkakoon, on aika huolehtia ilmapalloista. Leikkaa haluttuun korkeuteen siitä kohdasta, johon puhallat. Pallon on oltava kohdallaan koirasi tassun leveys. Suosittelemme, että sinulla on useita ilmapalloja käsillä siltä varalta, ettet leikkaa niitä oikeasta paikasta ensimmäisellä kerralla.

3. Levitä nyt ilmapallon aukko niin, että voit sujauttaa vauvan sukan sisään. Muuten voit aloittaa pukemalla sukat jalkaan suoraan tassulle ja pujota pallo sen päälle.

Neuvoja:

Sinun pitäisi tietää, että ilmapalloilla on useita ominaisuuksia. Jos haluat pienten koiran kenkien kestävän hieman kauemmin kuin 2 tai 3 kävelyä, on parasta valita pallot mahdollisimman paksua. Tällä tavalla pidennät pienten kenkien käyttöikää. Tämän tyyppisiä ilmapalloja löydät helposti juhlakaupoista. Muistutamme kuitenkin, että näitä kenkiä ei tule adoptoida loppuelämäksi. Jos haluat, että koirasi käyttää sitä säännöllisesti, se on parasta ostaa erikoiset koiran kengät!