tärkeimmät tiedot tästä ranskalaisesta koirasta

Brittany-spanieli on monien ranskalaisten perheiden rakas. On sanottava, että tällä vahvalla koiralla, jolla on herkkä sydän, on paljon rakkautta annettavana. Hänen älykkyytensä ja pettämätön uskollisuutensa tekevät hänestä todella poikkeuksellisen kumppanin. Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

1. Tukeva mutta tyylikäs koira

Brittanyspanieli on luuton eläin vankka ja kiinteämutta klo erittäin tyylikäs ulkonäkö. Se mittaa yleensä välillä 45cm ja 50cm ja painaa välillä 13kg ja 18kg. Hänen hiuksensa ovat lyhyt ja ohut sävyillä usein valkoinen, ruskea tai musta. Hänen katseensa erittäin ilmeikäs on olennainen osa sen viehätysvoimaa.

brittany spanieli
Teot: skeeze / Pixabay

2. Erittäin ranskalainen alkuperä

Tämä koira tulee, kuten sen nimi viittaa, Bretagnen. Usein Ranskan kansalliskoiraksi pidetty spanieli on ennen kaikkea erittäin hyvä metsästyskoira kiitos siitä poikkeuksellista nopeutta ja kestävyyttä. Se on myös pienin osoittava koira.

3. Iloinen ja erittäin suloinen seuralainen

Brittanyspanieli on upea lemmikki. Se on itse asiassa koira. hyvin pehmeälempeä ja rakastava, a ehtymätön uskollisuus. Hän kuitenkin säilyttää metsästysvaistonsa ja näyttää itsensä erityisen vilkas ja nopea. Hän on iloinen ja söpö ja vastineeksi vaatii paljon rakkautta ja huomiota. Se pysyy kuitenkin erittäin kunnioittava ja tasapainoinen. Seurallinen, hän tulee toimeen sekä ihmisten että muiden eläinten kanssa eikä pelkää vieraita. Hän ihailee leikkiä lasten kanssa jolla hän osoittaa a poikkeuksellinen pehmeys ja ehdoton.

4. Älykäs koira

Hän on erittäin älykäs koira ja luonteeltaan tottelevainen. Häntä on kuitenkin opetettava jo varhaisesta iästä lähtien olemaan vaeltelematta, koska hän voi taipua hajamieliseksi. Brittany Spaniel tarvitsee a luja mutta lempeä kasvatus, koska se on koira erittäin herkkä.

Tekijät: Pixabay / Sino13

5. Loistava urheilija

Brittany-spanieli on todellinen urheilija kuka tarvitsee paljon liikuntaa ja pitkiä kävelylenkkejä. Erittäin urheilullinen, hän pystyy juoksemaan pitkiä matkoja väsymättä. Se mukautuu melko hyvin kaikentyyppisiin ympäristöihin, maaseudulla tai kaupungissa, jos voit päästää höyryn pois useita kertoja päivässä. Hän ei myöskään siedä yksinäisyyttä kovin hyvin ja ei pidä jättää yksin liian pitkäksi aikaa.

6. Mitä sinun tulee tietää ennen adoptiota

Brittanyspanielin vuosihuoltokustannukset ovat 1050–1100 euroa. Tämä on vahva terve koira joka yleensä kysyy melko vähän huoltoa. Pelkkä tavallinen harjaus riittää hänelle. Sen elinajanodote on 12 ja 14 vuoden välillä. Bretagnenspanieli pysyy yleensä hyvässä kunnossa, jos ne tarkkailevat korviaan ajoittain infektioiden välttämiseksi. Hänen ruokavalionsa on mukautettava hänen tarpeisiinsa: terveellinen nappula, joka antaa tälle urheilulliselle koiralle tarvitsemansa energian.

spanielin muotokuva
Tekijät: Pixabay / doanme

Lähde

Pidät myös:

Tutkimus koirien älykkyydestä: rodut listan kärjessä!

Koiran ja lasten yhteiselämä: 5 asiaa!

Saint Bernard: tärkeimmät tiedot tästä vuoristokoirasta!