tärkeimmät tiedot tästä ketterästä koirasta

Suloinen, älykäs ja täynnä energiaa Beagle on voittanut monia perheitä. Seurallinen ja eloisa, hän on myös uskollinen ja uskollinen seuralainen, joka poikkeuksellisen hajuaistinsa ja metsästyskoira-alkuperänsä ansiosta pystyy suojelemaan omistajaansa monilta vaaroilta. Tässä on olennaista tietää tästä uskomattomasta brittiläisestä koirasta.

1. Erittäin viehättävä koira

Beagle on ihana koira keskikokoinen, pituus 33–41 cm, paino 12–18 kg. Hänen hiukset ovat lyhyet ja vahvat, hyvin usein kolmivärinen valkoisen, mustan ja ruskean sävyillä. Sen kanssa roikkuvat korvat erittäin rapea ja sen kauniit pähkinänruskeat silmäton erittäin vaikea vastustaa häntä!

beagle herbe
Tekijät: DesignerTalk / Pixabay

2. Brittiläinen alkuperä

Jos Beaglen todellinen alkuperä jää melko epämääräiseksi, sen suosio tulee meille pääasiassa Iso-Britannia jossa hän oli pitkään monarkian rakas. Beagle oli myös poikkeuksellinen koira metsästäjät sen ketteryyden, nopeuden ja sen ansiosta poikkeuksellinen hajuaisti.

3. Uskollinen kumppani

Alkuperäistään metsästyskoira Beagle on a erittäin hyvä vahtikoira joka osaa suojella omistajaansa ja hänen kotiaan. Erittäin hellä ja suojaavase on erityisesti seurallinensekä ihmisten että muiden eläinten kanssa. Energinen ja älykäs, hän tulee erittäin hyvin toimeen lasten kanssa, mikä tekee hänestä erittäin hyvän perheen koira.

4. Itsepäinen turkkipallo

Beagle on turkkipallo hieman itsepäinen joita joskus voi olla taipumus juosta karkuun. Kaikesta huolimatta tämä koira voi olla erittäin uskollinen, jos se on hyvin koulutettu, joten se on koulutettava melko aikaisin. Niin ahneon myös tarpeen opettaa häntä kunnioittamaan ateriaaikoja.

beagle baille
Tekijät: Pixabay / RogerMayhem

5. Sosiaalinen koira, joka tarvitsee tilaa

Beagle on eläin täynnä energiaa ja eloisuutta. Hän tarvitsee tilaa ja ei siedä hyvin yksinäisyyttä. The maalaiselämä sopii siis hänelle täydellisesti, vaikka hän sopeutuisikin helposti asunto-elämään edellyttäen, että hän saa riittävästi liikuntaa purkaakseen höyryä. Hän rakastaa luontoa ja muiden ihmisten tapaamista. Beagle tarvitsee pitkät kävelyt kaada kuluttaa energiaa ja pysyä kunnossa.

6. Mitä sinun tulee tietää ennen adoptiota

Beaglen elinajanodote on 12 ja 15 vuoden välillä. Valitettavasti tämä pieni koira on altis monille patologioille, kuten kilpirauhasen liikatoiminta, epilepsia tai liikalihavuus. Hän voi myös olla altis korva- tai silmätulehduksille. Täytyy siis kiinnittää erityistä huomiota terveyteensä ja muista järjestää usein eläinlääkärikäyntejä. Hänen ruokavaliotaan on myös seurattava, koska hän on erittäin ahne koira, joka voi lihoa hyvin helposti. Sen vuosihuoltokustannukset olisivat 800-900 euroa.

beaglen pentu
Tekijät: Pixabay / grz3s

Lähde

Pidät myös:

Cavalier King Charles: tärkeimmät tiedot tästä brittiläisestä koirasta!

Diabetes koirilla: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Koiran epilepsia: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!