tärkeimmät tiedot tästä japanilaisesta koirasta

Shiba Inu on koira, joka on kotoisin nousevan auringon maasta. Hänestä on tulossa yhä suositumpi ympäri maailmaa, erityisesti hänen ilkikurisen luonteensa ja vertaansa vailla olevan viehätysvoimansa ansiosta. Hänellä on kuitenkin vahva luonne! Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää tästä kauniista koirasta.

1. Kaukainen alkuperä

The Shiba tai Shiba Inu itse asiassa tulee Japani. Hänen nimensä tarkoittaa ” pieni koira”. Hän on hyvin armollinen et valoa. Sen koosta ja sukupuolesta riippuen se painaa välillä 6 ja 10 kg. Poika energiaa ja hänen ketteryyttä palvelivat metsästäjät riistaa ja lintuja, erityisesti alueilla vuoristoinen.

2. Flirttaileva koira

Sen kanssa pelata HYVÄ pulleaShiba on vastustamaton ! Hänen päänsä ja korvansa ovat kolmion muotoinenjoka luo kauniin harmonian hänen vartalonsa kanssa lihas et sopusuhtainen.

Hänen takkinsa kanssa kovat harjakset voi olla useita värejä: Villikissa, noir tai feu. Siellä on myös takki nimeltä ” seesami ” joka on melange juuri aiemmin mainitut värit, mukana valkoiset hiukset.

Lyhyet hiukset ovat helppo huoltaaedellyttäen, että harjata päivittäin. Lisäksi keväällä ja syksyllä niihin sovelletaan multaa.

shiba inu
Tekijät: Thorsten1970/Pixabay

3. Seurallinen ja aktiivinen koira…

Se on todellakin rakastava rotu tavata ikätoverinsa. Ulkoilut säännöllinen puistoissa, joissa hän voi olla vuorovaikutuksessa koiraystävien kanssa välttämätön. Ole silti varovainen: sen luonne hallitseva jaksaa epäluuloinen kohti muita miehiä. The talutushihna joissakin tilanteissa on siksi järkevämpi.

Shiba arvostaa myös yhtiö äänen maître. Jos jälkimmäinen tykkää tehdä Urheiluhän voi hyvin harkita ottaa koiransa mukanaan. Hänen luonteensa oppivainen avulla voit helposti juurruttaa pohjat alkaen kurinalaisuutta ja hieman kävelykatu. THE lapset arvostaa tätä kumppania peli !

4. …mutta myös rauhallinen ja itsenäinen

Tämä koira pitää siitä hänen eristyneisyyden hetkiään, lepäämään. Jos sinulla on lapsia, opeta heille kunnioittaminen Shiban tarve rentoutua.

Elää asunto Itään mahdollista hänelle, ottaen huomioon hänen luonteensa ja pienen kokonsa. Hänen täytyy kuitenkin päästää höyryä pois joka päivä. Jos et anna hänelle tarpeeksi huomiota ja roaming-aikaa, Shiba pyrkii siihen haukkua.

Se ei siis vastaa ei to vanhuksetjoka ei ehkä voi tavata omaansa fyysisiä tarpeita.

shiba inu chien
Krediitit: Pxhere

5. Hän tarvitsee koulutusta

Jos haluat adoptoida Shiban, varmista, että sinulla on tarpeeksi ote ottamaan sen käsiinsä. Hän ei pelkää sinua nouse ylös jos siltä tuntuu. Sinulla täytyy olla asenne luja ja kärsivällinen. Älä epäröi opettaa hänelle perusasiat palkinto heti kun hän suorittaa asianmukaisesti tilaus. Ota myös huomioon sen saalistusvaistojohon hänet on opetettava kanava.

Vaikka hän on seurallinenShiban on opittava kunnioittaminen muut perheen jäsenet. Koska nuorempi ikätotuta hänet elää yhdessä jonkun kanssa lapset tai muita eläimet.

Ole varovainen kanssa Älä sekoita lujuutta väkivaltaan ! Ota yhteyttä a asiantuntija sisään koiran koulutus jos sinulla on vaikeuksia harjoitella Shibaa.

6. Hän tarvitsee hoitoa

niistä säännölliset käynnit eläinlääkärissä ovat välttämättömiä tämän pienen koiran hyvinvoinnille. Hänellä on todennäköisesti ongelmia hammaslääkärinof ruoansulatusyhtä hyvin kuin allergiat. Näitä kysymyksiä on käsiteltävä melko aikaisin niin että he katsoa perään tai haalistua pois.

Shiban elinajanodote on noin 15 ansvuosia, joiden aikana hän on iloinen saadessaan mestarin tarkkaavainen.

7. Suuri budjetti

Adoptoi a Shiba Inu kustannukset välillä 1000 ja 1500 euroa. Joten mieti sitä kahdesti ennen kuin aloitat.

shiba inu chien
Tekijät: Benkai/Pixabay

Lähde

Pidät myös:

Koiran suojaaminen kuumuudelta: 5 vinkkiä!

Top 5 uskollisinta ja uskollisinta koiraa maailmassa

Labrador ja kultainennoutaja: yhtäläisyydet ja erot