tärkeimmät tiedot tästä iloisesta pienestä koirasta

Jos pidät pienistä koirista, karismaattinen ranskanbulldoggi saattaa vietellä sinut. Sen hieman hurjan ulkonäön takana kätkeytyy iloinen pieni turkkipallo, uskollinen ja täynnä makeutta. Lue lisää tästä erittäin rakastettavasta pienestä koirasta…

1. Pieni mutta tukeva koira!

Ranskanbulldoggi on pieni, mutta erittäin vankka koira. Se mittaa välillä 29 ja 35 cm ja painaa 7-14 kg. Huolimatta alentuneesta ulkonäöstä, sen lihakset ovat vahvat ja hän on erittäin vankka koira.

Hänen hiuksensa ovat lyhyt ja kirkas ja hänen korvansa ovat pystyssä hänen päässään. Sen avulla on erittäin helppo vietellä pieni neliö kasvot ja hieman ryppyinen, joten se näyttää erittäin hauskalta ja söpöltä. Hänen suuret silmänsä ja hänen kauniit värit fawn, musta tai café au lait vain parantavat sen ulkonäköä.

ranskanbulldogin pää
Tekijät: Pixabay / Elioenai

2. Porvariston kulta

Ranskanbulldoggi on todennäköisesti Englanninbulldogin kaukainen serkku. Aivan kuten jälkimmäinen, sen alkuperä ulottuu siis takaisin Rooman imperiumi. Siitä huolimatta ranskanbulldogin suosio räjähti 1800-luvulla, ja siitä tuli hyvin nopeasti sen museo. Pariisin sosiaalinen elämä. Todellinen porvariston rakas, se vetoaa erityisesti korkean yhteiskunnan varakkaat naiset.

3. Seuralainen, joka mukautuu kaiken ikäisille mestareille…

Ranskanbulldoggi on tunnettu hänen kiintymyksensä, hänen suloisuutensa ja hänen luonteensa leikkisä ja erittäin iloinen. Nämä ominaisuudet tekevät siitä täydellisen kumppanin molemmille lapset vain vanhuksille. Erityisesti seurallinense pysyy kuitenkin hyvin riippuvainen ja kiinnitetty isäntäänsä. Hän voi joskus olla hieman kateellinen.

4. … sekä kaupungissa että maaseudulla!

Ranskanbulldoggi sopeutuu niin maaseudulle kuin kaupunkiin. Hänellä ei todellakaan ole vaikeuksia adoptoida a kaupunkielämää, päinvastoin! Asuntoelämä sopii hänelle täydellisesti ja – jos omistat hänelle aikaa joka päivä – hänellä ei ole ongelmia pysyä yksin kotona.

Tämä koira todella nauttii kävelystä. Hän ei kuitenkaan voi harjoittaa liian intensiivistä fyysistä harjoittelua hänen takiaan hengitysvaikeuksia liittyvät hänen erittäin kuono litistetty. Ei kovin kestävä, a päivittäinen kävely ja yksi riittävä peliaika riittää hänelle.

ranskalainen bulldoggi
Tekijät: Unsplash

5. Lempeä koulutus

Kouluttaaksesi koiraasi, sinun on tehtävä paljon kärsivällisyyttä et makeudesta. Todellakin tehokkaan koulutuksen kannalta on tärkeää, ettet kiirehdi koiraasi tai ole liian ankara, vaan päinvastoin ajattele palkita hänen ponnistelunsa. On tarpeen olla erittäin varovainen opettaaksesi hänelle puhtautta ja tottelevaisuutta Varhaisesta iästä lähtien.

6. Mitä sinun tulee tietää ennen adoptiota

Ranskanbulldogin elinajanodote on 9 ja 15 vuoden välillä. Tämä on kaunis koira kiinteä jolla ei ole erityisiä terveysongelmia. Sitä on kuitenkin edelleen seurattava säännöllisesti ja kiinnitä erityistä huomiota hengitykseesi usein liian lyhyt.

Ranskanbulldogin vuosihuolto on välillä 950€ ja 1050€. Ja viikoittainen harjaus tarpeeksi hänelle, koska hänen tiiviisti leikatut hiuksensa eivät vaadi paljon hoitoa.

koiran värit
Teot: Pixabay / ivanovgood

Lähde

Pidät myös:

Mopsi: perusasiat tietää tästä ihanasta koirasta!

Kuinka voin auttaa koiraani selviytymään yksinäisyydestä?

Koiran kanssa asuminen asunnossa: 5 mahdollista rotua!