tärkeimmät tiedot tästä ihanasta koirasta

Mopsi on erittäin suloinen pieni seurakoira! Tästä syystä siitä on tullut erittäin suosittu Euroopassa. Se on kilpailu, joka vastaa ihmisiä, joilla on rauhallinen elämäntapa ja säännöllinen läsnäolo kotona. Haluatko tietää lisää Mopsista? Jatka lukemista!

1. Pieni kuninkaallinen koira

Luultavasti alkaen ChineCarlin a aina pidettiin a seuralainen koira. Esitelty Euroopassa vuonna XVI vuosisadallahän teki jäsenet seurapiiri. Markiisi de Pompadouresimerkiksi teki siitä koiransa suosikki.

2. Kompakti ja miellyttävä fysiikka

Mopsi, sen kanssa murskattu kuonoon osa pienet molossoidit. Se mittaa noin 30 cm säässä eikä ylitä 8 kg. Tästä huolimatta se pysyy hyvin lihas ! Mikä on lisäksi ristiriidassa sen kanssa pienet korvat, samanlainen kuin ruusunuput. Heidän silmänsä pallomainen anna sille ilmaa samalla tarjous et koominen joka saa sinut säikähtämään.

Ses turkista tuomioistuimissa eivät vaadi erityistä huoltoa, vaikka se on aina hyvä harjata hänen koiransa ajoittain. Takin väri vaihtelee: Villikissa, argentti, aprikoosi tai noir. Kuono, silmät ja korvat säilyvät aina noirs.

Hänen pieni häntänsä kääritty selkään on myös erittäin söpö!

mopsikoirat
Krediitit: Pxhere

3. Inkarnoitunut makeus

Tämä pieni koira pitää a coeur sisään tai. Hän on hyvin uskollinen isännälleen, jonka seurasta hän nauttii yleensä ottaen. Merkki iloinenhän pitää pelata ja olla osa kotielämä.

Hän ei ole koira, jolle talonsa voi uskoa, koska hän näyttää itsensä ystävällinen tuntemattomille. Hän tulee myös hyvin toimeen lapsetjota sinun on opittava olemaan tekemättä kiire.

Se ei ole rotu, joka sietää hyvin lämpöä. eristäytyneisyys. Hänen isäntänsä täytyy olla tässä hänelle niin, että hänestä tuntuu kukoisti.

4. Hän pitää rauhallisesta ja sisäelämästä

Mopsi tykkää paistatella ja tämä levätä päivä. ei ole ei kovin urheilullinense ei paljon vaadi viettää. On kuitenkin suositeltavaa mennä ainakin kävelylle 30 minuuttia päivässä. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden ilmanvaihto ja venyttää hänen pienet tassut.

Hän voi yhtä hyvin asua a asunto vain yhdessä maison kanssa iso perhe. Jos pidät a jardinhän on iloinen voidessaan pystyä kanssa levätä Sisään ruoho ja valvo grillejäsi!

mopsi koira
Krediitit: Pxhere

5. Tottelevainen luonne

Se on pieni pala koiraa, jolla on pikemminkin Hyvä hahmo. Siitä huolimatta se voi näyttää itsepäinen. Sinun on näytettävä paljon kärsivällisyyttä ja karkkia jotta hän oppii pohjat yhdestä hyvä käytös. From lujuutta on tarpeen tarkoitukseen estää hänen puolensa itsepäinen.

Vältä sitä portteri liian usein. Tämä saattaisi aiheuttaa a epätasapaino hänen ottamisessaan vapauttaaikana kävelee Esimerkiksi.

6. Hänellä on herkkä terveys

Mopsi on edelleen reilu hauras. Hän on yksi niistä koirista, joilla on hengitysvaikeuksia hänen takiaan murskattu kuono. Luultavasti kuulet sen paljon kuorsata !

Se on myös herkkä äärimmäiset lämpötilat. Pidä tiukasti kiinni kuuma talvella ja Varjo kesällä.

Ses silmät sinä tiedät iho voidaan soveltaa infektiot. Muista poistaa kaikki lika makaa hänen päällänsä pää tai hänen joukko leviämisen estämiseksi bakteerit. Älä unohda nez ja korvat ! Fysiologinen seerumi on ihanteellinen siivota.

Lopuksi, morfologia naaraat saa aikaan synnytyksen monimutkainen. Parempi jättää a eläinlääkintä ottaa vastuun mahdollisesta synnytys.

Sen elinajanodote vaihtelee välillä 12 ja 15 vuotias.

7. Korkea käyttöönottohinta

Mopsin ostaminen maksaa sinulle vähintään 1100 euroa ja hinta voi jopa nousta 1600 euroa.

mopsi koira
Krediitit: Pxhere

Lähde

Pidät myös:

Boxer: oleellista tietää tästä energisestä koirasta!

Chihuahua: perusasiat tietää tästä pienestä koirasta!

Koiran suojaaminen kuumuudelta: 5 vinkkiä!