tärkeimmät tiedot tästä brittiläisestä koirasta

Tämän pienen koiran turkki on yhtä pehmeä kuin hänen luonteensa. Erittäin hyvä seurakoira, osaa olla tarkkaavainen ja huomaamaton. Odota myös voivasi pelata sydämellisesti hänen kanssaan! Voisiko tämä olla maailman suloisin koira? Sinun vuorosi tuomita!

1. Englannin aateliston suosikki

se on Englannin Kaarle II joka antaa paljon erottelu Vastaanottaja esi-isä tästä rodusta Seitsemästoista vuosisata. Tiedät nyt, miksi sitä kutsutaan ”kuningas Kaarleksi”! ” kavaleri”, sillä välin näkyy vain XIX vuosisatajoka on seurausta melange useille Kisat.

2. Ihana pieni koira

Cavalier King Charlesin koko vaihtelee 32 ja 36 cm säässä ja hänen paino ei ylitä 8 kg. Ses suuret pyöreät silmät ja hänen roikkuvat korvat anna sille ilmaa tarjous.

Ses pitkät hiukset ovat pehmeitä ja kiiltäviä. Takissa voi olla eri värejämukaan lukien mekot yhtenäinen tai kaksisävyinen. Valkoinen on aina yhdistettynä toiseen väriin. Harjaa se säännöllisesti välttää muodostumista solmut.

cavalier king Charlesin pentu
Krediitit: iStock

3. Arkuuspallo

Cavalier King Charles ei kestä yksinäisyyttä. Kohteeseen maisonhän haluaa jäädä kanssa isäntänsä, jonka seurasta hän nauttii yli kaiken. Rauhallinen et hienotunteinenhän voi hyvin elää asuntoaina sillä ehdolla, että se saadaan ainakin toimimaan kerran päivässä.

Se vastaa täysin vanhukset ja siihen lapset hänen huomioon ottaen ystävällisyys ja hänen luonteensa rauhallinen. Lisäksi se on seurallinen et pelaajamikä tekee hänestä todellisen auringonsäde kotonasi. Aloita se pieni klo sosiaalistaminen tottuakseen hänet eri osallistujia.

Yksi pää ominaisuudet Cavalier King Charles on hänen empatia : Hän pystyy tuntea ja ymmärtää THE tunteita hänen isäntänsä. Suojaavase myös varoittaa mahdollisesta vaara.

4. Huomattava taipuisuus

Tämä pieni koira on älykäs et kunnioittavaa. Sinulla ei ole vaikeuksia saada hänen ääntään koulutus, hyvässä kunnossa kunnioittaminen hänen luonteensa ja näyttää sinulle johdonmukainen. Käytä paljon karkkia ja lujuutta jotta ei jätä sinua hurmuri !

Cavalier King Charles on melkoinen mukautettu jos sinulla ei ole ei ole koskaan ennen ollut koiraa.

cavalier king Charlesin pentu
Krediitit: iStock

5. Voit tehdä aktiviteetteja hänen kanssaan

Sen jälkeen kun hän on juurruttanut hänet pohjat oppimistavoit saada sen osallistumaan kaikenlaisiin harrastuksia. Polut d’agility ja vesiurheilu älä pelkää häntä!

Nämä toiminnot vahvistuu linkkisi ja antaa hänelle mahdollisuuden viettää kerrallaan fyysisesti et henkisesti. Joten koirasi tulee tylsää ei. Kuten se on erittäin pelaajaohitat varmasti erittäin Bons hetkiä hänen seurassaan.

6. Hyvä terveys

Cavalier King Charles on vankka. Varo kuitenkin hänen coeurjoka on taipuvainen sairaudet.

Ses roikkuvat korvat et hänen suuret silmänsä täytyy myös olla usein puhdistettu. Tässä mielessä on parempi tottua koirasi olemiseen manipuloitu säännöllisesti.

cavalier king charles olennainen tieto
Tekijät: Alexas_Photos/Pixabay

7. Muuttuvat kustannukset

Cavalier King Charlesin pennun hankintahinta on vähintään 700 euroa. Se voi kuitenkin 1400 euroon asti. Suosi aina tiloja, joissa pennut voivat hyvin vieroitettu, sopimuksia et koulutettuja.

Lähde

Pidät myös:

Cocker: tärkeintä tietää tästä koirasta, jolla on pitkät korvat!

Mäyräkoira: perusasiat tietää tästä koirarodusta!

Kuinka voin auttaa koiraani selviytymään yksinäisyydestä?