Resepti syntymäpäiväkakun valmistamiseen koirallesi

Onko koirasi syntymäpäivä pian? Joten vaihdaksesi nähdyistä ja arvioiduista ikuisista kroketeista tai herkuista tarjoa hänelle nimen arvoinen välipala. Tässä on erityinen koirakakkuresepti, jonka pitäisi ilahduttaa hänen makuhermojaan. Lisäksi kakun koon vuoksi sitä riittää kaikille hänen ystävilleen!

Luettelo syntymäpäiväkakun valmistukseen tarvittavista ainesosista:

  • 450 grammaa jauhettua kanaa tai kalkkunaa (nämä ovat vähärasvaisia ​​lihoja, jotka ovat ihanteellisia koirallesi.)
  • 2 porkkanaa hienoksi pilkottuna (Porkkanat ovat antioksidanttien ja vitamiinien lähde niiden sisältämän beetakaroteenin ansiosta.)
  • 280 grammaa pakastettua pinaattia sulatettuna ja valutettuna (pinaatti sisältää erittäin paljon rautaa, kalsiumia ja kaliumia, mikä auttaa vahvistamaan koirasi immuunijärjestelmää. Kuitenkin, ne sisältävät myös suuren määrän oksalaattia, joka voi vahingoittaa koiran munuaisia. Mutta poikkeuksellisesti se ei ole ongelma, eikä sinun tarvitse huolehtia!)
  • 160 grammaa keitettyä ruskeaa riisiä (Se on erittäin ravitseva ja runsaasti kuitua ja vitamiineja.)
  • Ruokalusikallinen kasviöljyä (kasviöljyt sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, kalsiumia, kivennäisaineita, mutta myös vitamiineja ja hivenaineita.)
  • 1 vatkattu muna (Kypsennetyt munat eivät ole haitallisia koirallesi, joten ei ole ongelmaa antaa niitä.)
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa, viipaloituna

Syntymäpäiväkakun valmistusvaiheet:

Suuressa kulhossa tai salaattikulhossa, sekoita jauheliha tasaiseksi porkkanakuutioiden, pinaatin, keitetyn riisin, ruokalusikallisen öljyn ja vatkatun munan kanssa.

Kun seos on homogeeninen, esilämmitä uuni 180 asteeseen ja kaada puolet seoksesta noin 23 cm:n kakkuvuokaan, joka on voideltu kasviöljyllä. Asettele kovaksi keitetyt munaviipaleet seoksen päälle peitä sitten uudelleen muulla lihaseoksella. Paista kakkua 45-50 minuuttia.

Ota kakku uunista ja anna jäähtyä 5 minuuttia vuoassa. Poista sitten se muotista ja anna jäähtyä kokonaan. vähintään 20 minuuttia.

Lisää hemmottelua ja hieman näyttävämpi puoli Voit koristella kakun St Morêt -tyyppisellä tuorejuustolla. Leikkaa kakku kahtia, jotta saat kaksi saman paksuista palaa. Päälle yksi kerros juustokakkua ja toinen kerros juustokakkua päälle.

Siinä kaikki, koirasi täytyy vain nauttia olostaan!