Resepti ”pisaroiden” herkkuihin koirallesi

Kuivattujen lihatikkujen reseptin jälkeen tutustu tähän uuteen koirille tarkoitettujen tippojen reseptiin. Näiden herkkujen nimi tulee niiden pisaran muotoisesta ulkonäöstä. Pienet, ne sujahtuvat helposti taskuun kouluratsastukseen tai laskeutumisen harjoitteluun kävelyllä. Perusresepti on erittäin yksinkertainen ja siitä on mahdollista tehdä useita muunnelmia. Voit siis maustaa niitä haluamallasi tavalla saadaksesi suurimman nautinnon koiran makuhermoista. Uuneillesi!

Resepti inspiroitunut Baikan blogi

Ainekset koiratippojen valmistukseen:

Säilytä mittauksia varten vain käyttämäsi jogurttipurkki.

  • 1 jogurtti (jotka voit korvata 1/3 maidolla ja mittamuna kattilalla jogurttia)
  • 1 mitta klassista vehnäjauhoa (tai esimerkiksi maissia)
  • Valitsemasi ainesosa pisaroiden maustamiseen (määrä riippuu valitusta tuotteesta): vadelma, hunaja, mustikka, pekoni jne.

Menettely pisaroiden valmistamiseksi:

Aloita sekoita jauhot ja jogurtti kunnes saadaan tasainen ja homogeeninen tahna. Esilämmitä myös uuni 180 astetta.

Lisää vähitellen valitsemasi ainesosat, se voi olla vadelmasose, hunaja tai pekonijauhe. On tärkeää lisätä se vähitellen, jotta tahnarakenne pysyy melko tasaisena.

Jos taikinasta tulee liian paksua, lisää hieman maitoa. Jos se toisaalta on liian nestemäistä, lisää hieman jauhoja. Kun seos on homogeeninen, aseta se putkipussiin tai lävistetty pakastepussi.

Nosta pisarat leivinpaperilla vuoratulle pellille vierekkäin. Paista varten noin kaksikymmentä minuuttia.

Kypsennyksen jälkeen herkut voivat vielä olla hieman pehmeitä. Jos on, anna niiden jäähtyä ulkoilmassa. kovettaa ne ja säilyttää jääkaapissa.

Toivotamme piskillesi hyvää ruokahalua!