Resepti nykiviin makkaratikkuihin ahneille koirille

Kuivattujen lihatikkujen reseptin jälkeen palaamme toisella reseptillä, joka ilahduttaa ahneimpiakin koiria. Todellakin, mikä koira ei ole koskaan kuolaanut makkaran päälle? Jos omasi onnistuu, sinun on esitettävä se meille! Tyydyttääksemme nelijalkaisen ystäväsi ahmattia aiomme siksi jakaa kanssasi uuden kuivamakkaran reseptin. Sen lisäksi, että se on erittäin yksinkertainen valmistaa, se antaa sinun säilyttää makkarat pidempään.

Resepti Baikan blogi

Mistä aineksista tehdään kuivattuja makkaratikkuja?

Wienin makkarat
© Dmitrii-Ivanov – iStock

Ainoa ainesosa tässä reseptissä on makkara ! Kyllä kyllä, et tarvitse mitään muuta, paitsi ehkä kärsivällisyyttä. Todellakin, kuten kuivattujen lihatikkujen kanssa, kuivausprosessi on melko pitkä. Mitä tulee makkaroiden valintaan, harjoitukseen soveltuvat parhaiten cervelas tai Wien-makkara. Homogeenisen ja kiinteän lihansa ansiosta ne eivät irtoa tuhansiksi paloiksi kuivumisen aikana.

Mitä tulee määrään, se riippuu sinusta riippuen siitä, kuinka paljon herkkuja haluat tehdä.

Noudatettava menettely kuivattujen makkaratikkujen valmistamiseksi:

Aloittaa, poista kuori makkaroista. Tämä vaihe on valinnainen, mutta iho saattaa irrota lihasta joka tapauksessa kuivumisen aikana.

Leikkaa ne suikaleiksi pituudessaleikkaa sitten tikkuja saaduissa viipaleissa.

Ota leivinpaperilla vuorattu uunipelti ja laita tikut esiin makkaraa siinä. Sinun ei tarvitse sijoittaa niitä liian kauas toisistaan, mutta älä aseta niitä päällekkäin, jotta ne kuivuvat tasaisesti.

Voit nyt paistaa ne sisällä 70°C noin 10 tuntia kuivaus!

Koska makkarat ovat rasvaisia, ne tekevät varmasti rasvaa. Tässä tapauksessa, pyyhi ne ajoittain Käytä imukykyistä paperia varoen polttamasta itseäsi. Voit myös kääntää niitä kaksi tai kolme kertaa kuivausajan aikana.

Kun ne ovat kuivuneet, anna niiden jäähtyä ja säilytä ne Tupperwaressa. Ne säilyvät hyvin useita viikkoja jääkaapissa.