Resepti luun muotoiseen lihamureeseen koirasi hoitoon

Haluatko hoitaa koirasi makuhermoja? Tutustu uuteen lihamurskareseptiin, joka on tehty jaettavaksi sekä koirien että ihmisten kanssa. Valmista hänelle tämä yksinkertainen ja maukas ruokalaji hänen syntymäpäivänään, toiseen erityiseen tilaisuuteen tai vain miellyttääksesi koiraasi!

Lähde: Special Dogs -lehti

Luettelo lihamurun valmistukseen tarvittavista ainesosista:

luun muotoinen lihamurska
© Special Dogs Magazine
  • Yksi porkkana kuorittuna ja kuutioituna (Porkkanat ovat antioksidanttien ja vitamiinien lähde niiden sisältämän beetakaroteenin ansiosta.)
  • Varsi selleri, hienoksi pilkottuna (pieninä paloina ja mieluiten kypsennettynä selleri tarjoaa koirallesi kuituja ja kivennäisaineita, vaikka se on vähäkalorinen.)
  • 790 grammaa lihamureseosta (jauheliha, sianliha ja vasikanliha tai kana ja kalkkuna)
  • 100 grammaa kaurahiutaleita (Kaura on vilja, jossa on korkein proteiinipitoisuus ja hyvä annos rautaa. Ne myös auttavat puhdistamaan suolistoa ja pitämään koirasi luut vahvoina.)
  • Kevyesti vatkattu muna (Kypsennetyt munat eivät ole haitallisia koirallesi, joten ei ole ongelmaa antaa niitä.)
  • Valinnainen: juustoviipale tai juustolevitte (tuorejuusto ei ole liian runsaasti lipidejä toisin kuin klassinen juusto.)

Lihamurun valmistusvaiheet:

koira nuolee lautasta
© liha / iStock

Aloita esilämmittämällä uuni 180 asteeseen. Kiehauta sillä välin vesi pienessä kattilassa. Kun vesi kiehuu, kasta kuutioidut porkkanat ja selleri siihen. laske sitten lämpö keskilämmölle. Anna vihannesten kypsyä 5 minuuttia. Kun se on kypsää, valuta ja laita sivuun.

Suuressa kulhossa tai salaattikulhossa, sekoita lihamureseos, kaurahiutale ja muna. Varmista, että saat homogeenisen seoksen. Sitten, kun vihannekset ovat jäähtyneet, lisää ne valmistukseen.

Laita seos leivinpaperilla päällystetylle pellille tai esimerkiksi isoon gratiinivuokaan. Muotoile seos luun muotoiseksi noin 23 cm x 12,5 cm ja 4 cm paksu. Nämä ovat optimaaliset mitat oikean kypsyysasteen saavuttamiseksi, mutta voit muotoilla lihamurun mielesi mukaan. Paista lihapullia tunnin ajan.

Kun tunti on kulunut, ota pois uunista ja anna jäähtyä kymmenen minuuttia. Jos haluat, levitä tuorejuustoa lihamurun päälle tai ripottele päälle juustoviipale. Lihamurun mukana voit valmistaa perunamuusia.

Jos tämä resepti houkuttelee sinua, se on täysin syötävää ihmisille. Voit siis jakaa pienen toverisi aterian ilman ongelmia!