onko tämä normaalia vai häiritsevää?

Tarkkailet piskiäsi ja näet hänen kiertävän ympyröitä. Tiedä, että tämä käyttäytyminen ei ole turhaa. Selitykset voivat löytää lähteensä vaistomaisuudesta, kun taas toiset paljastavat käyttäytymishäiriöitä. Yritetään yhdessä ymmärtää, miksi koirasi juoksee ympyröissä.

1. Vaistollinen käyttäytyminen

Koirilla on säilytetty monia käyttäytymismalleja he perivät omalta esivanhemmat, ketkä olivat saalistajat. Esimerkiksi, hautaa luut, syö ruohoa, ja jopa käänny ympäri !

Ennen mennä nukkumaan tai ulostaa, koirasi todennäköisesti tekee käänny ympäri. Se on aivan normaali : hän tekee sen varmistaakseen, ettei siellä ole ei vaaraa ympärillä. Tehokkaasti nämä Toiminnot laita se sisään asennot missä hän on haavoittuvainen. Se vain osoittaa, että koirasi on valppaana ja että hän on kiintynyt omaansa mukavuus.

mukavuus koira
Teot: stux/Pixabay

2. Hän yrittää tarttua häntäänsä

Se on yksinkertainen peli koirallesi. Tämä käyttäytyminen näkyy enemmän pentu, mikä on erittäin pelaaja ja täynnäherääminen. Sisään kasvaa, tällä asenteella on tapana kadota. Älä kuitenkaan tee Älä huoli jos näet koirasi aikuinen tee se ajoittain, varsinkin kun hän on levoton istunnon aikana peli.

Aloita huoli vain, jos tämä käyttäytyminen muuttuu toistuva et pakkomielteinen.

3. Hän on tylsistynyt tai hermostunut

Koira, jolla ei ole tarpeeksi d’ huomiota voi nopeasti väsynyt ympäristöstään. Voit voittaa tämän, se voi haukkua, omaksua käytöksen tuhoisa tai käänny ympäri. Tietää että mennä ulos et pelata koirasi kanssa joka päivä ratkaisee monia ongelmia!

Samoin koira tuskaa voi omaksua tämän käytöksen olla vakuuttunut. Varmista, että hän oppia yksinäisyyttä ja osoitteessa rauhoittamaan jos huomaat sen tuntuu ahdistuneelta.

pehmoinen koira
Tekijät: Daria Shevtsova/Pexels

4. Hän kärsii ”pyörimisestä”

Tämä sana Englanti tarkoittaa ”se käänne”. Voimme siis puhua ”kääntyvä koira”, joka muodostaa a koiran käyttäytymishäiriö. Tämä viimeinen on pakonomainen : koira käynnistyy hän itse Seuraava rajoitettu piiri. Hän olisi silloin eräänlaisen uhri epileptiset kohtaukset, ilmenee a epänormaali aivojen toiminta. Koirasta voi sitten tulla aggressiivinen tai olla kokonaan hämmentynyt.

THE Bullterrierit ovat taipuvainen tähän ongelmaan käyttäytymiseen.

5. Muutama vinkki…

voit vapaasti ota yhteyttä eläinlääkäriin määrittämiseksi syy miksi käyttäytymistä. Jos koirasi ei ole ei kipeä, se on, että sinun täytyy huolehdi hänestä enemmän. Mene ulos leikkimään hänen kanssaan muistaen kääntää hänen huomionsa kun näet sen käänny ympäri.

Päinvastoin, jos häneen vaikuttaa pyöriä, antiepileptinen hoito tulee tarpeeseen. Siellä on myös luonnolliset hoidot sallimalla sen rentouttaja sinun koirasi. Lisäksi voit pyydä koirankouluttajan apua.

palkitseva koira
Tekijät: Kasuma/Pexels

Lähde

Pidät myös:

Koiran häntä: 4 analysoitavaa näkökohtaa tunteiden ymmärtämiseksi

Miksi koirani ulvoo kuin susi?

Koirani juoksee usein karkuun: mitä minun pitäisi tehdä?