Onko spirulina hyvä myös koirallesi?

Olemme jo useiden vuosien ajan kuulleet spirulinan monista eduista, joita ei ole enää todistettu. Mutta entä koirasi? Jos tämä superruoka olisi hyödyllistä myös koirallesi, se olisi hienoa, eikö? No, se on mitä näemme tämän artikkelin loppuosassa!

Muistutus: mikä on spirulina?

Jos olet laskeutunut sinne, spirulina ei varmasti ole sinulle täysin tuntematon. Kaikesta huolimatta pieni muistutus on aina tervetullut varmistaaksemme, että puhumme samasta asiasta! Spirulina on mikrolevä tunnettu sinivihreästä väristään ja joka on erittäin runsaasti kasvisproteiineja. Itse asiassa se koostuisi noin 60 %:sta ja sisältäisi suuren osuuden välttämättömiä aminohappoja. Siinä ei kuitenkaan vielä kaikki, sillä spirulina sisältää myös rauta, A-, D-, E-, B- ja K-vitamiinit, omega-6-rasvahapot ja beetakaroteenit, juuri se ! Tunnustettu immuunijärjestelmän vahvistamisesta ja lihasmassan palautumisen edistämisestä, se on hyvien asioiden tiiviste, joka on ansainnut sen nimensä superruokana.

Spirulina koiralleni, hyvä vai huono idea?

Erittäin hyvä idea! Itse asiassa spirulina sopii täydellisesti käytettäväksi koirilla. Hän tuo hänet täsmälleen samat edut kuin ne, jotka jo tunnistetaan ihmisissä, nimittäin:

  • Vahvistaa immuunijärjestelmää
  • Auttaa pitämään kunnossa ja taistelemaan väsymystä vastaan
  • Runsaasti rautaa, aminohappoja, beetakaroteenia ja antioksidantteja
  • Auttaa torjumaan tulehdusta
  • Parantaa kestävyyttä ja kestävyyttä
  • Auttaa painonhallinnassa ja ylläpitää normaalia verensokeritasoa
  • Edistää lihasmassaa

Näin ollen spirulina voi sopia täydellisesti urheilullisia koiria jotka tarvitsevat erityistä ravintoa, vanhemmat koiratniitä toipilaan koiria tai kroonisesta sairaudesta kärsivä.

Kuinka paljon spirulinaa sinun pitäisi antaa koirallesi?

spirulina
© jirkaejc – iStock

Ensinnäkin, tiedä, että valitsemasi spirulina on erittäin tärkeä. Joten suosi tuotteita, joissa ei ole ei läpikäynyt lämpökäsittelyä niiden valmistuksen aikana ja lisäaineeton. Muuten voit antaa koirallesi hyödytöntä lisäravintoa, koska se on vailla ravintoaineita. Tarkista myös spirulinan noudattaminen ja jäljitettävyys ! Mitä tulee sen antotapaan, se on sinun koirasi mukaan. Spirulina on tablettien, jauheiden, hiutaleiden tai kapseleiden muodossa.

Mitä tulee annokseen, on parasta Älä ylitä 50 mg spirulinaa painokiloa kohden päivässä. Esimerkiksi 10 kg painava koira ei saa ylittää 500 mg:n päivittäistä annosta. Kurssi 21 päivää maksimi on suositeltavaa.

Pyydä aina neuvoa eläinlääkäriltäsi

Ole varovainen, joissakin tapauksissa spirulinan ottamista ei ehkä suositella! Tästä syystä on välttämätöntä aina kysy neuvoa eläinlääkäriltäsi ennen kuin annat mitään koirallesi. Spirulina on kyllä ​​luonnontuote, mutta se ei tarkoita, että se sopisi kaikille koirille. Varsinkin kun lemmikkisi käyttää jo lääkitystä, spirulina voi aiheuttaa häiriöitä.