Oletko koskaan kuullut Puppuccinosta?

Viime viikkoina tämä hauskan nimen juoma on tunkeutunut verkkoon ja pääasiassa koiramaailmaan. Puppuccino on kuuluisan Starbucks-kahviketjun tarjoama juoma. Tämä juoma ei kuitenkaan ole tarkoitettu kenellekään, koska se on vain koiraystävillemme!

Mikä on Puppuccino?

Mocha Blancin, Frappuccinon tai Caramel Macchiaton jälkeen tutustu Puppuccinoon. Mutta mikä tämä salaperäinen juoma voisi olla? Hyvin! se on yksinkertaisesti kermavaahdolla täytetty kuppi nelijalkaisille ystävillesi. Kahvimarkkinoiden markkinoinnin kuninkaat ovat siis iskeneet jälleen luomalla tämän valikon salaisuus koirille. Et siis enää jää yksin siemaillen kahvia, sillä koiralla on myös oma juomansa. Tilauksen yhteydessä: kysy Puppuccinoa, normaalisti barista tietää erittäin hyvin mistä puhut. Voit myös pyytää koirallesi pienen kupin kermavaahtoa.

Onko kermavaahto hyväksi koirallesi?

Tässä kohtalokas kysymys herää. Koiran juoma on mukavaa, mutta ei kermavaahtoa huonoksi hänen terveydelleen ? Muista, että kermavaahto (tai kermavaahto) koostuu kahdesta ainesosasta: sokerista ja täyskermasta. Sokeria ei suositella koirille, sillä sen liian säännöllinen syöminen voi johtaa diabetekseen ja ylipainoinen. Sama tarina kerman kanssa: runsaasti rasvaa, joten se on erittäin kaloripitoinen eläimellesi. Jotkut koirat ovat myös laktoosi-intolerantti, joten sinun on oltava varovainen. Yhteenvetona voidaan todeta, että kermavaahto ei ole myrkyllistä koirallesi. Sitä tulisi kuitenkin antaa vain satunnaisesti ja pieninä määrinä. Puppuccino silloin tällöin ei vahingoita piskiäsi, mutta siitä ei pitäisi tulla tapana.

Mikä on Puppuccinon hinta?

Starbucksin sijainti on erittäin selkeästi ”premium” -luokan trendikkäillä kaupoillaan. Ymmärrämme tämän nopeasti, kun meille sanotaan 2 euroa yksinkertaisesta ristrettosta! Mutta entä Puppuccino? Hyvin! tietää, että useimmiten Puppuccino ei maksa sinulle yhtään mitään. Niin kauan kuin nappaat jotain syötävää itsellesi, koirajuomaa tarjotaan yleensä sisään lahjaja onneksi! Muista, että se ei ole muuta kuin kermavaahtoa, joka tarjoillaan espresson kokoisessa kahvikupissa…