Oletko koskaan kuullut Dorgista?

Kuningatar Elisabeth II:n ehdottomat fanit ovat varmasti jo kuulleet Dorgista. Muiden osalta emme ole niin varmoja! Itse asiassa tämä pieni koira on vielä melko tuntematon, koska se on melko uusi mäyräkoiran ja corgin risteytyminen. Tätä rotua ei ole virallisesti olemassa FCI:n silmissä, mutta se ei vähennä tämän epätavallisen pienen koiran viehätystä.

Mikä on Dorgien alkuperä?

Dorgi on tulosta mäyräkoiran ja Walesin corgi pembroken risteyttämisestä. Nämä kaksi rotua ovat hyvin vanha, mikä ei ole Dorgien tapauksessa. Itse asiassa tämän hybridirodun historia on melko tuore. Sen olisi luonut Englannin kuningatar henkilökohtaisesti! Jälkimmäinen olisi risteyttänyt sisarensa Margaretin mäyräkoiran jollakin Corgistaan. Todellisuudessa mikään ei todista sitä, mutta se ei estä tätä pientä koiraa ihailemasta erityisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Dorgi-olento hybridi rotusitä eivät tunnusta suuret kansainväliset koirajärjestöt, kuten Kansainvälinen kynologinen liitto (FCI).

Dorgi: rohkea ja itsepäinen pieni koira

Tietenkin se on epämääräinen käsitys Dorgin luonteesta, jonka aiomme antaa sinulle, koska saman rodun koiran luonne voi vaihdella valtavasti yksilöstä toiseen. Lisäksi se on hybridirotu, joka ei ole vielä kiinteä ja siksi on vaikea korostaa kaikille yksilöille yhteisiä käyttäytymisominaisuuksia.

Utelias, hellä ja uskollinen Dorgi on koira, joka varmasti seuraa sinua kaikkialle. Erittäin kiinni isäntänsä, hänen voi myös olla monimutkaista hallita eroa. Se on myös energinen koira, joka seuraa sinua iloisesti päivittäisten toimien aikana. Myös erittäin leikkisä, hän nauttii uusien temppujen oppimisesta rinnallasi. Ole kuitenkin varovainen, Dorgi voi näyttää itsensä erityisen itsepäinen. Hän itse asiassa peri mäyräkoiran, mutta myös corgien vahvan luonteen. Sinun on siksi käytettävä rautanyrkkiä samettikäsineessä saadaksesi itsesi kuulluksi ja ymmärretyksi!

Makkarakoira, jolla on suuret korvat

Fyysisten ominaisuuksiensa osalta Dorgi on täydellinen sekoitus mäyräkoiran ja corgin välillä. Muistakaamme kuitenkin vielä kerran, että rodun ominaisuudet eivät ole vielä varsinaisesti vakiintuneet ja että meidän on siksi otettava seuraavat merkinnät suolalla. Yleensä Dorgi perii corgin pään ja sen suuret korvat, roikkuvat seinät kuten mäyräkoira. Mitä tulee muuhun kehoon, se vie vain mäyräkoiran pienet jalat ovat yhteisiä molemmille roduille. Mitä tulee sen väriin, tämä koira on yleensä valkoinen beigeillä merkeillä. Siitä huolimatta se voi olla myös täysin beige, musta, suklaa jne. Lopuksi Dorgisi ei normaalisti ylitä 30 cm ja painaa 6,5–12,5 kg.

Kuinka paljon Dorgin adoptio maksaa?

Tällä hetkellä Dorgin adoptiolla ei ole todellista hintaa.. Lisäksi, koska tämä rotu ei ole tunnustettutodellista kasvattajaa ei ole olemassa.