Oletko koskaan kuullut doberdaanista?

Tällä pelottavalla ja erittäin tyylikkäällä koiralla on rakastava ja uskollinen luonne. Hienovarainen sekoitus vaikuttavaa dobermannia ja lempeää jättiläistä, tanskandoggia, Doberdaani on ainutlaatuinen rotu, josta tiedämme vielä vähän, koska se on hyvin tuore. Joten jos haluat oppia lisää tästä uudesta rodusta, tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää!

Mistä doberdaani tulee?

Totta puhuen, on melko vaikeaa määrittää tarkasti, milloin doberdaani syntyi. Useimmat ihmiset ovat kuitenkin samaa mieltä siitä, että se oli viimeisen kahden tai kolmen vuosikymmenen aikana. Kuten useimpien nykyaikaisten hybridirotujen kohdalla, myös sen alkuperäpaikan määrittäminen on vaikeaa, mutta on hyvin todennäköistä, että se on alunperin Amerikasta.

Doberdaani, koira, joka on sekä pelottava että viehättävä

Joillekin doberdaani on erittäin viehättävä koira, jonka omistamisesta he haaveilevat. Toisille se on sellainen koira, jota he eivät koskaan haluaisi tavata pimeällä kujalla. Tekijä: hänen vaikuttava ja vaikuttava kasvunsa, on totta, että doberdaani ei ole eläin, jota tapaamme yleensä joka kadun kulmassa. Ne voivat todellakin saavuttaa koon Säkäkorkeus 71-76 cm ja paino 43-63 kiloa! Heidän vartalonsa on paksu ja tanako ja rintakehä leveä. Tämän massiivisen kehon edessä heidän päänsä saattaa näyttää hieman pieneltämutta sillä on yleensä sama muoto kuin heidän tanskandoggivanhempansa.

Mitä tulee heidän hiusten väriin, Doberdanen halutuin on musta. Sen turkki voi kuitenkin olla ruskeaa, kellanruskeaa, punaista ja jopa sinistä, kuten sen sukulainen tanskandoggi. Hänen hiuksensa ovat erittäin lyhyet ja kiiltävät! Luonnollisesti tanskandoggin ja dobermanin korvat ovat roikkumassa , mikä koskee myös Doberdanea. Siitä huolimatta monet omistajat päättävät kiistanalaisena leikata koiransa korvat. Vaikka tämä käytäntö on yleinen Yhdysvalloissa, se on kielletty monissa maissa!

Doberdaani, uskollinen ja älykäs koira

Alkuperänsä vuoksi ei ole yllättävää huomata, että Doberdane on erittäin uskollinen koira. Hän on jopa kiivaasti omistautunut ja suojelee isäntänsä, mikä tekee hänestä erinomaisen vahtikoiran. Doberdaani ei myöskään luonnollisesti ole metsästyskoira. Siksi ei ole ongelma sille, että se elää rinnakkain muiden kotieläinten kanssa, vaikka pienten eläinten kanssa sen suuret mittasuhteet tekevät siitä joskus hieman brutaalin. Lisäksi sen lisäksi, että doberdaani on erinomainen vahtikoira, sen kyvyt ovat sellaiset, että se voidaan kouluttaa erittäin korkealle tasolle. Tämä kuitenkin edellyttää anna hänelle paljon henkistä stimulaatiota ettei hän kyllästy. Hänen myötätuntoinen ja uskollinen puoli tekee hänestä myös erinomaisen terapiakoiran.

Kuinka paljon Doberdanen adoptio maksaa?

Tällä hetkellä doberdanen adoptiolle ei ole todellista kiinteää hintaa.. Tämä rotu on vielä hyvin tuore eikä ole laajalle levinnyttodellista kasvattajaa ei ole olemassa.