Olennaista tietää tästä koirasta, jolla on pitkät korvat

Cockerspanieli on erittäin suosittu koira Euroopassa, joka tunnetaan korvien koostaan ​​ja surulliselta katseestaan… tästä johtuu ilmaus: ”olla kokkerispanielin näköinen” tai ”hakatun koiran näköinen”! Hän on kuitenkin energinen ja leikkisä koira, jota ei suinkaan testata päivittäin. Katsotaan yhdessä, miten tämä pieni koira on luonnehdittu.

1. Espanjasta Englantiin

Vastoin yleistä käsitystä, cockerspanieli tulee / iberian niemimaalla. jäsenten rakastama englantilainen tuomioistuin 1300-luvullase matkustaa Iso-Britannia. Sitä kutsuttiin ensin ” espanjalainen cocker”, ennen kuin annoit hänelle nimen ”Englannin cockerspanieli”.

Kaada anekdoottisana” cocker » tulee sanasta « lehtokurppa englanniksi, mikä tarkoittaa ” lehtokurppa”. Oleminen metsästyskoiracockerspanieli vaanii ja ilmoitti näitä siipikarjaa.

2. Urheilullinen ja suloinen pieni koira

Cocker on suunniteltu metsästää. Joten hänen ruumiinsa menu on lihaksikas ja kiinteä. Cockerspanielin paino vaihtelee sen sukupuolen mukaan 12 ja 15 kg.

Ses Pitkät korvat et hänen suuret roikkuvat silmänsä anna sille ilmaa vastustamaton. Lisäksi hänen turkki on pitkä ja erittäin pehmeä. Cockerspanielilla saattaa olla useita mekkovärit :

  • Mekko liitto : musta, kellanruskea tai suklaa
  • Mekko kaksisävyinen tai kolmivärinen : yhdistää yllä mainitut värit valkoiseen
  • Mekko nimeltä rouanne » : yksivärinen kaltevuus, kontrastina valkoiset karvat

Cockerin fysiikka on Kaikki miellyttää !

cocker chien
Tekijät: Kdsphotos/Pixabay

3. Leikkisä ja hellä luonne

Tämä pieni koira rakastaa viettää aikaa isäntänsä kanssa. Näimme hänen olevan jokki : hän on siksi iloinen voidessaan pystyä mukanasi kaada kanssa viettää kanssasi. Lisäksi se on koira, joka voi helposti matkustaa.

Jos sinulla on joitain lapsetCockerista tulee nopeasti heidän ystävänsä. Kerran säännöt perustettu ja suhde luottamus asennus, jeux ei pysähdy sinuun salonki tai jardin !

4. Vaikuttava sopeutumiskyky

Kuten Cocker on tottunut ilmastonmuutokset Hän lähtee Espanjasta Englantiin, eikä hänellä ole vaikeuksia asua siellä asunto. Muista kuitenkin ottaa se ainakin pois kaksi tuntia päivässäjotta tämä energiapallo voi tehdä kaiken Harjoittele mitä hän tarvitsee.

Sisään sisätilatse on koira rauhoittua kuka seuraa sinua joka paikassa. Tästä huolimatta se ei vastaa vanhuksetjoita ei ehkä voida tyydyttää fyysiset menotarpeensa.

Vaikka hän tietää kuinka olla riippumaton, Cocker pysyy koirana. Siksi on välttämätöntä olla tässä hänelle useita tunteja päivässä.

5. Hän on älykäs koira

koulutus Cocker ei ole ei erityisesti difficile. Todellakin, hänen järkevä mieli antaa hänelle mahdollisuuden ymmärtää et assimiloida nopeasti asioita, joita opetat hänelle. Kuitenkin hänen energiaa on sellainen, että sinulla voi olla vaikea kanavoida. Olla maatila et pehmeämyös valita palkintoja tehdäksesi koirasi tottelevainen.

Cockerin luonne on myös pehmeä. Näin ollen se on mahdollista toteuttaa suojaava ja tee hänet pidä kotisi.

chien cocker
Tekijät: Katrina_S/Pixabay

6. Voimakas terveys

Cockerilla ei ole hänen aiheuttamiaan terveysongelmia geneettinentai muuten ne riittää harvinaisuudet. Sen käyttöikä on noin 15 ansjoka lupaa hänelle a Belle et longue olemassaolo!

Ota kuitenkin hoitoa erityisesti hänen korvansa ja silmänsä. Ottaa roikkuvat korvatne on puhdistettava usein jotta välttää kertyminen likaa ja bakteereja. Kvant silmiinheidän roikkuvat silmäluomet varastoida helposti ilmassa lentää pölyä ja hiukkasia. A sidekalvotulehdus tulee nopeasti jos et älä kiinnitä huomiota tähän yksityiskohtaan.

harjata sinun cockerspanielisi säännöllisestijotta hänen hiuksensa säilyvät kirkas ja ei älä sotkeudu. Lopuksi, paino tästä koirasta voi nopeasti kiivetä : a tasapainoinen ruokavalio ja yksi säännöllinen urheilu siten ovat pakollinen.

7. Palkinto hyvälle kasvattajalle

Puhdasrotuisen Cockerin adoptio maksaa yleensä välillä 700 ja 800 euroavaikka hinta voi nousta jopa 1000 euroa.

Kuitenkin, valita hyvin karjanhoito mistä haluat ostaa koiran Hyvä hahmo. Todellakin, Cocker on jo pitkään ollut uhri ” tuotantoa » vain tarkoitukseen kaupallinenjoten laiminlyönnit koulutus. Nykyään siitä on tullut harvinainen, mutta ole silti varovainen. Tämän lisäksi cockerspanieli on erinomainen ensimmäinen koira !

chien cocker
Tekijät: Sonja-Kalee/Pixabay

Lähde

Cavalier King Charles: tärkeimmät tiedot tästä brittiläisestä koirasta!

Berninpaimenkoira: perusasiat tietää tästä upeasta koirasta!

Koirasi hoitaminen: 7 perusvinkkiä, joita voit soveltaa päivittäin