Ohrasokerin muotoinen koirakeksiresepti jouluksi

Loma lähestyy kovaa vauhtia ja kaappeihinne alkaa varmasti kertyä suklaata, piparkakkuja ja muita kaikenlaisia ​​joulukeksejä. Kun nautit tästä gourmet-ajasta, piski katselee sinua kateudella… mutta suklaa ei ole koirille! Joten, miellyttääksemme häntäkin, suosittelemme, että keksit hänen omia pieniä joulukakkuja ohrakaramellien muodossa. Juo kohtuudella, kuten aina…

Tarvittavat ainesosat:

  • 150 grammaa kaurajauhoja
  • 100 grammaa keitettyä ja hienoksi leikattua kanaa
  • Muna
  • Oliiviöljyä teelusikallinen
  • Hieman kanalientä tai vettä (valinnainen)
  • Juurikasmehu tai luonnollinen punainen väriaine
koira nuolee karkkiruokoa
© Koira ryyppäämässä aitoa karkkiruokkaa / Firn – iStock

Ohjeet :

1. Vatkaa koko muna kulhossa teelusikallisen oliiviöljyn kanssa. Lisää hyvin hienoksi pilkottu kana ja sekoita voimakkaasti, jotta saat tasaisen seoksen. Lisää kaurapuuro vähitellen ja sekoita hyvin jokaisen lisäyksen välillä homogeeninen seos.

2. Taikinasta tulee yhä tasaisempaa. Kun se riittää, voit vaivaa suoraan käsin. Jos taikinasi on liian murenevaa, lisää vähitellen hieman lientä halutun koostumuksen saavuttamiseksi.

3. Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan. Voit punnita kaksi taikinapalaa tarkemmin. Laita osa taikinasta kulhoon väritä se punaiseksi.

4. Muodosta nyt pienet karkkikepit. Tee tämä rullaamalla valkoinen taikina ja punainen taikina makkarat halkaisija noin 1 cm ja pituus 20 cm.

5. Kun kaikki taikinamakkarat on saatu, ota yksi jokaisesta ja kierrä ne yhteen jotta saadaan ohrasokerin ulkonäkö. Anna sille myös muoto taivuttamalla toinen pää.

6. Aseta candy cane cookies leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista n 180 astetta 15 minuuttia suunnilleen. Keksisi eivät saa ruskea liikaa, jotta ne eivät menetä kaunista väriään.

Anna jäähtyä ja anna koirasi maistaa sitä! Keksit säilyvät ilmatiiviissä rasiassa kymmenen päivää.