neuvomme stressittömään lomaan!

Suuren lähdön aika lähestyy ja olet huolissasi ajatuksesta, että koirallesi tulee paha mieli, ettei hän kestä matkaa, yöpymispaikkaa jne. Älä huoli: rakkaat ystävämme voivat lähteä lomalle yhtä paljon kuin mekin! Kysymys on tietysti siitä, että häntä aletaan totuttaa liikkeeseen varhaisesta iästä lähtien. Joka tapauksessa sinun on oltava hyvin organisoitu. Onneksi tämä artikkeli auttaa sinua: tutustu vinkkeihimme koirasi kanssa matkustamiseen.

1. Valmistelut

Ennen lähtöä on erittäin tärkeää, että sinulla on kaikki koirasi tarvitsema. Hänelläkin täytyy olla oma matkalaukku! Aivan kuten sinä, hänen on syötävä ja nesteytettävä matkan aikana. Älä epäröi tarjota riittävästi vettä ja ruokaa, jotta koirasi ei menetä mitään. makeisia, samoin lelut, hänen on annettava hänen toimia koko matkan ajan. Kyllästynyt koira voi nopeasti ahdistua keskittymällä kuljetuksen aiheuttamaan turbulenssiin. Jos tarpeen, älä unohda lääkitys koirastasi. Ilmoittamalla lähdöstäsi eläinlääkärille, hän voi tarvittaessa määrätä sopivat lääkkeet esimerkiksi matkapahoinvointiin.

koiran kantolaukku koirasi kanssa matkustamiseen
Laajuus: nadisja/iStock

Suunnittele myös leponurkkaus jossa piski voi nukkua ja levätä. Jos tuot kuljetushäkin, järjestä se niin, että se on mahdollisimman mukava. Lisäksi tyyny ja peitot käyvät mainiosti. Lopuksi on tärkeää, että otat mukaan tärkeimmät tarvikkeet: kaulus, talutushihna tai valjaat, kulhot… mitä tahansa olet tottunut käyttämään. Jotta et unohda mitään, on erittäin hyödyllistä laatia pieni luettelo esineistä, jotka otetaan mukaasi, selkeällä päällä!

2. Loman järjestäminen

Kun aiot lähteä koirasi kanssa, on tärkeää, että paikka, johon menet, on mukautettu eläinten läsnäoloon. Jotkut hotellit tai bed and breakfastit eivät hyväksy koiria, ota selvää ennen varauksen tekemistä. Samoin toimintaa lomasi aikana pitäisi olla sopiva nelijalkaiselle ystävällesi. Urheilullinen koira voi helposti seurata sinua vaelluksillasi, mutta jos näin ei ole, suunnittele jotain muuta: koirasi ei saa olla tylsää! Yhteenvetona sinun on tiedettävä rajoja koirastasi ja tee valintoja sen perusteella, mikä hänelle parhaiten sopii.

Koiran kanssa matkustaminen voi olla stressin lähde: älä huoli! Tärkeintä on varmistaa, että rakkaalla ystävälläsi on kaikki mitä hän tarvitsee, milloin tahansa. Loma järkyttää kaikkien tottumuksia, jokaisen pitää vain löytää jotain itselleen.

Auto

Aloittaa, totuttaa koirasi retkille on avain: niin pian kuin voit, ota se kyytiin. Se tottuu enemmän pitkille matkoille. Jonkin ajan kuluttua näet jopa piskisi hyppäävän autoon yksin! Jälkimmäisen valitseminen lomalle koirasi kanssa vaatii kuitenkin valmistelua:

  • On olemassa erityisiä koiran tarvikkeita sitoa koirasi autoon, kuten hihnat ja valjaat. Erotuksen verkko auton etu- ja takaosan välillä voi myös olla mahdollista. Turvallisuus ennen kaikkea !
  • valmistaa hänet paikka nukkua. Tätä kohtaa ei haittaa tarkistaa: varustettu kuljetushäkki, peitot ja tyynyt takapenkillä… tee kaikkesi, jotta koirasi olisi mukava!
  • suunnitelma taukoja paikoissa, joihin koirat hyväksytään.
  • Jos koirasi on janoinen matkan aikana, hän tarvitsee vesipullo ja kulho hänen henkilökohtaiseen käyttöönsä.
auton turvavaljaat koirasi kanssa matkustamiseen
Tekijät: AndreyPopov/iStock

Juna tai lentokone

Tämäntyyppinen kuljetus vaatii hyvää organisointia, eli ei viime hetken toimia. Suunniteltavana on useita asioita:

  • Jos olet lähdössä ulkomaille, varmista, että olet suorittanut kaikki vaadittavat muodollisuudet: Passi ja kuljetuslippu, ajantasaiset rokotukset, paperilla tunnistettu koira… paperityöt eivät ketään huvita, mutta koirasi turvallisuuden takaavat.
  • Riippuen koirasi painosta, matkustusolosuhteet voivat muuttua. Älä epäröi kysyä kuljetusyhtiöltä.
  • Varmista kakkasi kuluttaa ennen lähtöä ja rajoittaa vettä sekä ruokaa 1 tunti tai 2 tuntia ennen lähtöä. Sinulla ei ehkä ole mahdollisuutta viedä koiraasi ulos juoksemaan ja helpottamaan itseään.

Tiedät nyt tärkeimmät asiat koirasi kanssa matkustamiseen!

Lähde

Pidät myös:

6 parasta lajia, joita voit harjoitella koirasi kanssa!

Koirani pelkää myrskyä: 7 hyvää refleksiä auttamaan häntä

Cocker: tärkeintä tietää tästä koirasta, jolla on pitkät korvat!