Moskova, kulkukoirat kulkevat metrolla

Moskovan metro on tunnettu asemiensa kauneudesta. Tästä syystä kymmenet koirat eivät kuitenkaan käytä sitä päivittäin matkailijoiden hämmästyneen ja kyselevän katseen alla. Itse asiassa Venäjän pääkaupungissa asuu peräti 35 000 kulkukoiraa, jotka ovat oppineet kulkemaan metrolla, ja hyvästä syystä…

Moskovan kulkukoirat

Venäjän pääkaupungissa joka aamu metrolla matkustavat ovat tottuneet tarkkailemaan outoa karusellia. Todellakin, Moskovan esikaupunkialueelta kotoisin, erityisiä matkailijoita kiivetä tietyillä pysäkeillä päästäksesi kaupunkiin tiettyä tarkoitusta varten: he ovat kaupungin kulkukoiria! Niin uskomattomalta kuin se saattaakin tuntua, he ovat oppineet käyttämään metroa ihmisten tavoin. Joka aamu he lähtevät esikaupungeista mennäkseen kaupungin keskustaan löytää ruokaa. Illalla matkan päätyttyä koirat palaavat metrolla vastakkaiseen suuntaan päästäkseen esikaupunkiin. Säännölliset matkustajat eivät epäröi tarjota heille muutaman halauksen.

Onko koirilla ajantaju?

Ajamalla metrolla tiettyyn aikaan, näyttää siltä, ​​että koirat ovat kehittäneet kyvyn tietää, millä asemalla nousta pois. Onko koirilla käsitys ajasta? Eläinälyn asiantuntija Eugene Linden selittää, että tämä käyttäytyminen on yksi esimerkki monien muiden joukossa päättely siitä, mitkä eläimet kykenevät. Muuten, jos et tiennyt, moskovilaiset koiratkin pysähtyvät punaisiin valoihin! Tutkijat ovat myös havainneet, että koirat auttavat toisiaan tietämään, millä metroasemalla nousta pois. Vaikka he elävät hetkessä, se näyttää siltä koirat ovat hyvin ja todella tietoisia ajan kulumisesta. Näin ollen erityisesti ympäristönsä, sisäisen kellonsa, mutta myös hohtonsa ansiosta koiralla on tietty käsitys ajasta. Jos haluat tietää lisää, olemme omistaneet artikkelin tästä aiheesta!