mitä voit antaa koirallesi pureskeltavaksi?

Pureskelutoiminta on koirasi välttämätön tarve. Jotta hän voisi tyydyttää sen, koiramarkkinoilla on lukuisia esineitä, mutta kaikki eivät välttämättä ole sopivia. Joten helpottaaksemme sinun oloasi olemme tehneet lyhyen valikoiman välttämättömimmistä karkkikaapissasi!

Varotoimenpiteet

Pureskeltavat esineet eivät ole ei ilman riskiä koirallesi: suolitukos, ripuli, hampaan murtuma, suun sisällä oleva vamma jne. Tästä syystä, ennen kuin annat mitään koirallesi, on suoritettava muutamia varotoimia. Ensinnäkin, muokkaa aina sitä, mitä annat koko koirastasi. Ilmeisesti et aio antaa Chihuahualle valtavaa puhvelin sarvea. Mukauta sitten myös kohteen tekstuurin mukaan suun terveys, leuan vahvuus ja ikä lemmikistäsi. Joten et anna sarvia vanhalle koiralle, jolla on heikot hampaat. Lopuksi onnettomuuden välttämiseksi pitää aina silmällä koirallesi, kun esittelet hänelle pureskelun ensimmäistä kertaa.

Mitä voit antaa koirallesi pureskeltavaksi?

Löydä kolme puruvaihtoehtoa, joita voit antaa koirallesi ilman pelkoa. Olemme luokitelleet ne vaikeimmasta vähiten vaikeaan. Joten muista tarkkailla lemmikkiäsi välttääksesi hampaan murtuman vaikeimmissa osissa.

koira pureskelee hirven sarvia
© Hoard11 – iStock

hirven sarvi

Hirven sarvet on yleensä valmistettu peuransarvien luonnollinen putoaminen. Siksi niitä ei käsitellä. Hirvensarvet ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat siksi eläimellesi pitkän pureskeluajan. Kuitenkin, jotta hän ei jätä hampaat sinne, tarjoa hänelle osien muodossa vain jos hänellä on voimakas leuka. Pienemmille koirille tai koirille, joiden suun terveys on heikompi, valitse viipaloitu puu.

Puhvelin sarvi

Buffalon sarvi on yleensä hyvin suosittu koirakavereidemme keskuudessa, mutta hieman vähemmän heidän ihmistensä keskuudessa. Voimassa, hän on erittäin tuoksuva, joka on erittäin maistuvaa koirallesi, mutta se voi olla ärsyttävää sinulle. Buffalon sarvi on hieman vähemmän kova kuin hirven sarvi, mutta ole varovainen koirien kanssa, joilla on hauraat hampaat.

Kuivatut porsaan ja naudan korvat

Ensimmäinen asia, joka tulee tietää, korvat koostuvat rustosta ja ihosta. Siksi ne ovat erittäin runsaasti kollageenia, joka on sulamaton proteiini koirien toimesta. Siksi on välttämätöntä jakaa tämä ruokalaji kohtuudella, jotta vältetään ripulin esiintyminen. Muuten koirat pitävät tästä herkusta yleensä kovasti mukava pureskella.

Voit tietysti antaa koirallesi myös upean klassikon: luut. Lisäksi, jos olet kiinnostunut, meillä on tätä aihetta käsittelevä artikkeli.

Kasvipohjaisia ​​vaihtoehtoja

Jos haluat valita kasvipohjaisen vaihtoehdon, joka on yhtä tehokas koirallesi, se on täysin mahdollista! Tutustu oliivipuuhun ja kanervan juureen.

koira pureskelee puupalaa
© marc chesneau – iStock

oliivipuuta

Oliivipuu tulee yleensä kepin muodossa, aivan kuten se, jolla lähetät koirasi leikkimään. Sillä on kuitenkin olemisen erikoisuus kuivattu, hiottu ja sitten infusoitu kevyesti oliiviöljyyn jotta koirasi ei satuta itseään siruilla pureskellessaan sitä. Se sopii täydellisesti kaikille koirille, jos valitset oliivipuun, joka on mukautettu piskisi kokoon. Tästä huolimatta, puu saattaa olla vähemmän maistuvaa vain sian korva hänelle. Tässä tapauksessa voit infusoida sen uudelleen oliiviöljyyn tai upottaa sen nopeasti lohiöljyyn.

Kannervan juuri

Oliivipuun tavoin kanervanjuuri on hyvä kasvisvaihtoehto muille pureskeluvälineille. Sen käsittely on lähes sama kuin oliivipuullaeli se kuivataan, hiotaan ja yleensä infusoidaan oliiviöljyyn. Sitä käsitellään etukäteen myös kiehuvassa vedessä tanniinien poistamiseksi. Järkevästi korjatut kanervan juuret ovat lelu luonnollinen, kestävä ja ympäristöystävällinen.