Mistä ostaa nappuloita budjettisi mukaan?

Rakastat piskiäsi ja haluat hänelle parasta. Valitettavasti meillä kaikilla ei ole suurta budjettia käyttää koiramme ruokkimiseen joka kuukausi. Mutta ei hätää, nappuloita on niin paljon, että aina on tapa löytää hyvälaatuinen tuote ja se kaikkiin hintoihin!

Pitäisikö meidän keskittyä suuriin brändeihin vai siirtyä kohti pienempiä?

Koira nuuskii kulhoaan
Tekijät: Agustin-Vai / iStock

Olemme jo jonkin aikaa havainneet koiranruoassa ilmiötä, joka on melko samanlainen kuin ihmisten ruoassa, eli paluu halun parempaan kulutukseen, paikallista, ostaa pienistä merkeistä kääntymällä pois markkinoilla vuosia tunnetuista suurista teollisuusbrändeistä. Paitsi että se, mikä pätee ihmisten ruokaan, ei välttämättä päde koiran ruokaan. Itse asiassa ”lemmikkiruoan” alalla mitä pienempi yritys, sitä vähemmän hallintaa sillä on. Suurmerkit valmistavat omissa tehtaissaan, he tuntevat tuomansa tuotteet, valmistusprosessin ja analysoivat säännöllisesti tuotantoaan. Päinvastoin, pieni merkki tulee alihankinta tehdas ja siksi ostavat nappuloitaan luettelosta tietämättä, mistä ne ovat peräisin ja miten ne valmistetaan.

Lakkaa valitsemasta, Paras valita iso tuotemerkki. joka voi toimittaa sinulle todisteen sen alkuperästä, prosessista ja siten sen laadusta. Näin valitset kroketit budjettisi mukaan.

Mistä ostaa kroketteja, kun budjetti on pieni? (noin 30 euroa)

Kulho kroketteja
Tekijät: Magone / iStock

Paras hinta-laatusuhde, jonka voit löytää, on suurilla alueilla. Nykyään kasvava määrä nuoria yrittäjiä on kiinnostunut niin sanotusta ”lemmikkieläinruoasta”. Tästä syystä näemme Internetissä nousevan yhä enemmän nappuloita, joista jokainen on houkuttelevampi kuin seuraava. Ongelmana on, että nämä ovat hyvin usein huonolaatuinen, koska ostettu erittäin halvalla ja myyty jälleen kohtuuttomaan hintaan erittäin hyvän markkinoinnin ansiosta. Valitettavasti nämä brändit myyvät sinulle vain unelmia sallimalla itsensä vaatia brändinsä näkökohtia, joita mainonta ei normaalisti salli. Nämä merkit näyttävät siksi houkuttelevammilta kuin muut, mutta näin ei ole. Siksi on parempi luopua parasta laatua kroketteja joita löydät supermarketeista.

Yritä katsoa etikettejä: mitä enemmän tuotemerkki puhuu analyyseistä, yksityiskohtaisesti tuotteen sisältämistä ainesosista (omega, fosfori, kalsium jne.), sitä enemmän se on vakavaa ja laadukasta.

Mistä ostaa kroketteja, kun sinulla on keskimääräinen budjetti? (noin 50 euroa)

Koira syö kulhossaan nappuloita
Tekijät: LightFieldStudios / iStock

Jos nappulabudjettisi on hieman suurempi, voit kääntyä puoleen eläinlääkinnälliset nappulat. On olemassa muutamia merkkejä, kuten Royal Canin, Hills, Purina, Virbac, jotka tarjoavat erilaisia ​​​​valikoimia. Ei ole välttämätöntä ostaa korkeinta ja kalleinta valikoimaa, mutta noin 50 eurolla saat valikoiman erittäin hyvä laatu. Eläinlääkinnällisten krokettien etuna on se, että ne ovat täydellisesti hallinnassa, että ne on testattu ja että ravitsemustutkimusta on tehty alkupäässä.

Mistä ostaa kroketit, kun sinulla on suuri budjetti? (noin 70 euroa)

Jos sinulla on keinot sijoittaa koirallesi, voit suunnata siihen ehdottomasti korkein valikoima eläinlääkinnällisten nappuloiden laadun suhteen: Royal Canin, Hills, Purina, Virbac jne.