Miksi koirani palaa kakkaamaan sisätiloihin?

Koirasi, vaikka se olikin puhdas jo jonkin aikaa, alkaa taas pissata talon sisällä… Tämä voi helposti ärsyttää sinua… Ota huomioon, että koira ei pidä keventämisestä asuinpaikassaan. Normaalisti hän yrittää mahdollisimman paljon päästä pois paikoista, joissa hän makaa. Tämän uuden käyttäytymisen pitäisi varoittaa sinua siitä, että koirassasi on nyt jotain vialla… Tässä on 4 syytä, miksi koirasi helpottaa itsensä sisällä!

1. Hän voi kärsiä sairaudesta…

Ensinnäkin, Varmista eläinlääkäriltäsi, että koirasi ei kärsi patologiasta. Itse asiassa jotkut koirien sairaudet voivat aiheuttaa inkontinenssia : hän sitten helpottaa itsensä siellä missä hän on, koska köyhä koira on sisällä kyvyttömyys pidätellä. Tässä tapauksessa se olisi epäreilua moittimaan häntä.

Nämä patologiat voivat olla: diabetesa neurologinen sairauslihavuus, geneettinen taipumus tai jopa kystiitti !

Joskus ongelma ei kuitenkaan ole fysiologinen. Sitten sinun täytyy mennä käyttäytymistutkimus.

2. Koirasi on vihainen sinulle!

On tärkeää ottaa huomioon koiran emotionaalinen osa. Todellakin, aivan kuten mekin, koira voi vallata voimakkaat tunteet, kuten suututtaa ja hieman katkeruutta.

© Seaq68 / Pixabay

Näin ollen pitkittynyt tai odottamaton poissaolo voi sitten aiheuttaa koirassasi voimakkaan vihan tunteen, koska turhautumista tämän poissaolon aiheuttama. Osoittaakseen tyytymättömyytensä hän voi tarjota sinulle hieno näkyvä virtsalätäkkö olohuoneessasi (tai makuuhuoneessasi)! Tässä tapauksessa koirasi yleensä virtsaa sinne, missä vietät paljon aikaa.

Auttaaksemme sinua neuvomme sinua kehittämään suhdettasi koirasi kanssa yhteyden saamiseksi positiivinen kontakti et auta häntä hyväksymään joskus jääminen ilman sinua !

3. Jokin pelottaa häntä, kun hän lähtee ulos…

The pelko voi myös ohjata koirasi helpottamaan itseään kotonasi. Usein tämä pelko johtui ulkona tapahtuneesta tapahtumasta, jolloin hän olisi voinut helpottaa itseään. Hän ei ole unohtanut tätä tapahtumaa, ja sitten pelkää tulla ulos.

Voit voittaa tämän ongelman osoittamalla koirallesi, että ulkona ei aina ole pelon ja epämukavuuden lähde. Ohjataksesi sinua tässä on artikkeli auta koiraasi voittamaan pelkonsa.

Muuta hänen kävelytottumuksiaan hieman, mutta ennen kaikkea valitse hiljaisia ​​paikkoja. ! Hänen ei pitäisi olla enää huolissaan.

koira peloissaan Fran__/Pixabay
© Fran__ / Pixabay

4. Piskisi on stressaantunut!

The stressi koira voi saada hänet virtsaamaan, keventämään itseään talon sisällä. Tämä tunnetila voi johtua monista asioista, ehdotonta sääntöä ei ole. Kaikki koirat ovat erilaisia ​​ja niin ovat kaikki ohjaajan/koiran suhteet.

Voimme kuitenkin tunnistaa joitain yleisesti stressaavia tilanteita, kuten:

  • THE äkilliset muutokset tottumuksissa tai ympäristössä;
  • Mestarin poissaolot ;
  • The opettajan stressi;
  • Ongelmat terveys ;
  • THE mestarin satunnainen käyttäytyminen.

Joka tapauksessa, älä koskaan reagoi väkivaltaisesti kun koirasi virtsaa sisätiloihin. Se vain stressaa häntä enemmän.

Jos ongelma jatkuu kaikista neuvoistamme huolimatta, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä koiran käyttäytymisalan ammattilaiseen.

Pidät myös:

Koiran käyttäytyminen: 8 outoa tapaa tulkittu!

7 merkkiä, että koirallasi on dementia

Koiran epilepsia: kaikki mitä sinun tulee tietää!