miksi ja miten vaihdan koirani ruokaa?

Olet juuri vaihtanut nappulan merkkiä tai makua tai olet vaihtamassa koirallesi kotiruokaan, ei väliä. Muutos on usein hyvä eläinystävillemme (kuten meillekin). Mutta muista, että ei ole suositeltavaa tehdä liian rajuja muutoksia ruokavalioon. On tärkeää tehdä siirtymä vanhan ja uuden ruoan välillä. Näin!

V. Miksi muuttaa kakkani ruokavaliota?

Sinä voit tarvita muuttaa koirasi ruokavaliota useista syistä. Voisiko esimerkiksi olla, että hänen tavallista krokettivalikoimaansa ei ole enää saatavilla? Vai haluatko muuttaa hänen makuaan hieman? Se sanoi, että on kolme tärkeintä syytä muuttaaksesi koirasi ruokavaliota:

1. Sovita virtalähde johtoonikä

Riippuen sen ikänelijalkainen kumppanisi ei ole samaa ruokavaliota. Kunnes hän on 1-vuotias, koirasi on pidetään pentuina. Hänen krokettinsa ovat siksi erittäin ravitsevaa auttaa häntä hänen kasvu ja pienet koot kaada helpottaa nielemistä. Tästä ensimmäisestä vuodesta 7. syntymäpäiväänsä hän on omassa aikuisten kausijossa tavalliset kroketit kalibroidaan sen koosta riippuenpoika paino sinä tiedät rotu. Yli 7-vuotiaana koirasi tulee sisään vanhempi luokkaja kroketteja tutkitaan jälleen hänen ikänsä mukaan.

2. Mukauta ruokavalio terveyshuolesi mukaan

Diabetes, sydänsairaudet, ylipaino, jne Joidenkin sairaiden koirien ruokavalion muutos saattaa olla tarpeen. Siksi on tärkeää pitää huolta sen ruokavaliosta. Jotkut ruoat ovat erityisesti suunniteltu ylipainoisille koirille tai esittelyssä munuaisongelmia.

iso iso koira 947051 / Pixabay
© 947051 / Pixabay

3. Vaihda ruokaa laadukkaampaan ruokaan

Voit myös päättää muuttaa piskisi ruokavaliota ainesosien vuoksi. Jotkin krokettimerkit voivat todellakin käyttää aineita, jotka eivät välttämättä sovi sinulle. Sitten voit valmista itse ruokaa tai mieti pidempään tuotemerkkejä.

B. Miten minun pitäisi johtaa ruokamuutosta?

The ruoan siirtyminense on asteittainen muutos ruokkia koiraasi. Muutos nappulan maussa, merkissä, koossa tai jopa siirtyminen yhdestä ruokatyylistä toiseen. Tämä siirtymä mahdollistaa a asteittainen sopeutuminen koirallesi, joka ilman sitä voisi kokea ruoansulatushäiriöitä.

Sinun täytyy ymmärtää, että nelijalkaisilla ystävillämme on a suolistofloora on mukautettu erityisesti siihen, mitä he syövät, ja ruoansulatusentsyymit ovat myös hyvin spesifisiä. Kun muutat hänen ruokavaliotaan, piskilläsi ei ole enää keinoja sulattaa ruokaansa kunnolla, joten siirtyminen on tärkeää.

koiran ruokakulho nam
Luotto: damedeeso / iStock

Mene hitaasti…

Tämä siirtymä mahdollistaa koirasi asteittaisen sopeutumisen, joka ilman sitä voi kokea ruoansulatushäiriöitä. Jotta vältetään riski vahingoittaa kumppaniasi, on suositeltavaa tehdä siirtyminen sujuvasti. Tämä tapahtuu 6-7 päivässä:

  • Päivät 1 ja 2: laita kulhoon neljäsosa uusia kroketteja ja loput vanhoista;
  • Päivät 3 ja 4 : laita kulhoon puolet uusista kroketeista ja puolet vanhoista;
  • Päivät 5 ja 6 : laita kulhoon kolme neljäsosaa uusista kroketeista ja neljäsosa vanhoista;
  • Matka 7 : anna koirallesi kulho, jossa on vain uusia kroketteja.

Muutos täällä on yleensä sujunut hyvin. Voit halutessasi säätää määriä. Se sanoi, ole varma noudata yhden viikon määräaikaa tämän siirtymän toteuttamiselle.

Lähde

SINÄ pitää myös:

4 tekniikkaa palkita koirasi ilman ruokaa

8 outoa tapaa, jotka me koirat olemme vihdoin ymmärtäneet!

Useiden hylkäämisten jälkeen tämä naaraskoira antoi itsensä kuolla