miksi ja miten estää?

Nukut rauhallisesti, kun yhtäkkiä koirasi alkaa haukkua ja herättää sinut. Yksi yö, kaksi yötä, sitten kolme, neljä… Hän aloittaa uudestaan ​​​​ja uudestaan! Mutta miksi koirasi haukkuu joka ilta? Mistä tämä tapa tulee? Ja ennen kaikkea… Miten sinun pitäisi reagoida, jotta se loppuisi?

1. Hänen suojaava roolinsa on lähellä hänen sydäntään!

On todellakin otettava huomioon, että koirasi on uskollinen sinulle et välittää sinusta. Silloin hän tuntee vastuussa sinusta ja toivottaa sinulle suojella. Sitten hän hyväksyy tämän suojaava rooli koska yöllä hän tuntee sen olet haavoittuvainen nukkuessasi.

Niin, jos hän näkee jotain, jonkun tai kuulee äänen, joka on hänelle vierashän haukkuu varoittaakseen sinua.

Miten minun pitäisi reagoida?

Tässä tapauksessa on tehtävä kaksi asiaa. Ensinnäkin sinun ei tarvitse reagoidaanna hänen tehdä se, koska jos hän vain kuuli melun, joka ei ole hänelle tuttu, hän varmaan tottuu tähän meluun ajan myötä. Toisaalta, saada hänet kuulemaan monia ääniä. Ja kyllä, olipa kadulla tai puistossa, yritä saada hänet kosketuksiin erilaisia ​​ja erilaisia ​​ääniä jotta hän voisi tutustua.

koiran yövartija kuuntele
Luotto: malamooshi / iStock

2. Hän on ahdistunut ja haluaa rauhoittua…

Koirasi voi myös ulvoa ahdistusta. Tällä kertaa haukkuminen kuulostaa enemmän suden ulvomiselta. Jos hän huutaa noin, se johtuu siitäHän on yksin ja hän tarvitsee a läsnäoloa rauhoittamaan häntä.

Miten minun pitäisi reagoida?

Jälleen kerran meidän täytyy anna hänen tottua tähän ympäristöön. Hänen on tutustuttava ympäristöönsä. Voit myös vähennä liikkumistilaasi. On todellakin tärkeää tietää, että mitä suurempi hänen tilansa, sitä enemmän hänen ahdistus on. Lopuksi voit vapaasti jättääyksi vaatteistasi, joissa on tuoksusi jotta hän tuntee läsnäolosi ja on vakuuttunut.

3. Hän on tylsistynyt!

Jos koirasi haukkuu öisin, koska hänellä on tylsää, se johtuu siitä, ettei se ole ei käytetty tarpeeksi päivän aikana. Niin se tulee olemaan edelleen täynnä energiaa et ei saa nukuttua.

Miten minun pitäisi reagoida?

yrittääolla enemmän läsnä koiraystävällesi! Jos hän pysyy yksin koko päivän, eikä hän käy ulkona tai käy harvoin illalla, hän on vaarassa kehittää erilaisia ​​epämiellyttäviä käyttäytymismalleja: kuten haukkumista yöllä, mutta myös esineiden tuhoamista, itkemistä, aggressiivisuutta…

Joten mieti viettää aikaa hänen kanssaan ulkona tai pelata hänen kanssaan pidempään. Koira pakokaasu on koira joka siellä.

surullinen koiran tylsyysyö
Luotto: Zhenikeyev / iStock

4. Hän vaatii huomiota

Tämä tilanne liittyy suoraanahdistusta. Todellakin, jos sinä pyytää huomiotase johtuu siitä, että hän tuntee vain. Lisäksi, jos olet tottunut hänet siihen, mitä sinä anna periksi hänen puheluilleen, hän voi myös soittaa sinulle yöllä! Hän saattaa jatkuvasti tuntea tarvetta läsnäolollesi.

Miten minun pitäisi reagoida?

Jos koirasi kärsii yksinäisyydestä, sen ei pitäisi ryhtyä siihen millään tavalla, sillä se voi pahentaa hänen epämukavuuttaan. Siksi sinua pyydetään katsomaan tämä täydellinen artikkeli: Kuinka auttaa koiraani selviytymään yksinäisyydestä?.

Lähteet

Pidät myös:

Miksi koirani ulvoo kuin susi?

Kuinka voin auttaa koiraani selviytymään yksinäisyydestä?

Koiran adoptointi: 5 hyvää tapaa ottaa käyttöön heti sen saapuessa