Mikä on koiranruoan ihanteellinen koostumus?

Nykyään voimme sanoa, että koiran ruokkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja samalla niin monimutkaista. Miksi ? No, yksinkertaisesti siksi, että kroketit ovat saatavilla mistä tahansa supermarketista, mutta merkkien mittaamattoman määrän edessä voi olla erittäin vaikea navigoida. Gluteenittomien ja viljattomien krokettien välissä emme enää tiedä minne kääntyä ja mikä on koirallemme todella hyvää. Mikä on koiranruoan optimaalinen koostumus? Tämä on kysymys, johon yritämme vastata.

Koira, lihansyöjä eläin

Eläinruoan teollistumisen myötä on todettava, että nappulalla ei ole enää paljon tekemistä lihan kanssa. Ja silti, emme saa unohtaa, että koiramme on alun perin pääasiassa lihansyöjä! Hänen primitiivisen ruokintatavan kunnioittamiseksi on siksi tärkeää antaa koirallesi nappuloita, joiden koostumus on runsaasti eläinproteiineja. Nämä ovat välttämättömiä lemmikkisi hyvän terveyden kannalta. Niillä on todellakin olennainen rooli sen immuuni- ja endokriinisen järjestelmän asianmukaisessa toiminnassa. Oikean proteiinisaannin saaneella koiralla on merkkejä hyvästä terveydestä, kuten kiiltävä turkki, kauniit lihakset ja se on vähemmän altis kaikenlaisille sairauksille.

Mitkä kroketit valita koirallesi?

© Ultra Premium suora

Kuten edellä todettiin, ihanteellinen on siksi valita runsaasti proteiinia sisältäviä nappuloita. Tämä on tapaus Ultra Premium suora joka tarjoaa laajan valikoiman kroketteja jokaisen koiran tarpeisiin. Jokainen koira on todellakin erilainen ja siksi sillä on hyvin erityisiä tarpeita riippuen sen iästä, painosta, onko se steriloitu vai ei, jne.

Jokaiselle spesifisyyttäUltra Premium Direct tarjoaa laadukasta ruokaa, joka on kehitetty yhdessä ravitsemusasiantuntijoiden ja eläinlääkäreiden kanssa vastaamaan parhaiten koirasi tarpeita. Rikas eläinperäisiä ainesosia, kroketit koostuvat optimaalisesta annostuksesta, keskimäärin 50%! He ovat myös valmistettu viljaton, mikä helpottaa koirasi ruoansulatusta. Siksi ne sopivat täydellisesti, jos piskilläsi on ruoansulatusongelmia tai jopa herkkä iho niiden sisältämän lohiöljyn ansiosta. Jos sinulla on epäilyksiä koirallesi valittavasta valikoimasta, asiakaspalvelu auttaa sinua!

Ruoki koiraasi hyvin rikkomatta pankkia

Erinomainen laatu ja helposti saatavilla olevat kroketit, onko mahdollista? Ajattelemme usein, että hyvän nappulan ostaminen koirallemme maksaa meille käden ja jalan. Yhtiö ranskalainen, Ultra Premium suorat kroketit ympäristöön 40% halvempi kuin vastaavat alueet ! Syy ? He ovat edelläkävijöitä lemmikkieläinten ruokien suoramyynnin ja online-myynnissä, minkä ansiosta he voivat tarjota suoria tehdashintoja. Kirsikka kakun päällä: he tarjoavat tilausjärjestelmän, jonka avulla voit vastaanottaa krokettisi automaattisesti kotiin ja saada 10% tilauksistasi!

© Ultra Premium suora

Työskentele sitoutuneen brändin rinnalla

Tämän lisäksi brändi on sitoutunut eläinasiaan sen perustamisesta vuonna 2014. Lahjoituksia tehdään säännöllisesti turvakodit ja yhdistykset joissa he käyvät säännöllisesti. Tänä vuonna Ultra Premium Direct liittyi jopa joukkoon 1 % etiketti eläimille ja lahjoittaa siksi 1 % liikevaihdostaan ​​pentu- ja kissanpentuvalikoimastaan ​​eläinsuojeluyhdistyksille.