Maailman koirakeksipäivä: Tee hänelle erityinen resepti

Olemme samaa mieltä siitä, että löydämme tänään joka päivä hullumman maailmanpäivän kuin edellinen. Kaikesta huolimatta emme voineet estää itseämme 23. helmikuuta juhlistamasta tilaisuutta maailman… koirakeksipäivän kunniaksi! Kyllä, on vaikea vastustaa halua miellyttää ihastuttavia nelijalkaisia ​​ystäviämme. Joten hyödynnetään tämä tilaisuus ja valmistetaan heille uusi herkkuresepti!

Mistä ensimmäiset koiran keksit tulivat?

Se on Yhdysvalloissa, 1800-luvun puolivälissä suunnilleen, että ensimmäiset koirien keksit ovat syntyneet. Tietyn James Sprattin keksimä ajatus tuli hänelle Englannin, tarkemmin sanottuna Liverpoolin, vierailun jälkeen. Hän olisi todellakin nähnyt siellä kulkukoiria, jotka söivät laivakeksejä (eräänlaisia ​​kaurasta valmistettuja kuivia keksejä). Ensimmäiset Spratt-keksit ilmestyivät siis jonkin aikaa myöhemmin Lontoossa.

Tarvittavat ainesosat:

  • 80 g raastettua porkkanaa
  • 115 g vehnäjauhoja
  • 75 g muussattua banaania
  • 60 g maapähkinävoita (ei lisättyä suolaa tai sokeria eikä ksylitolia)
  • 60 g kasviöljyä
  • Tl vaniljauutetta
  • Tl ruokasoodaa

Näillä annoksilla voit valmistaa noin 12 pentua! Kyllä, luit oikein, ne ovat kuin kuppikakkuja, mutta pienoiskoossa ja koiraystävällisiä.

Ohjeet :

1. Aloita esilämmitä uuni 180 asteeseen konvektiolämmöllä. Sekoita sitten suuressa kulhossa keskenään muussattu banaani, maapähkinävoi, kasviöljy ja vaniljauute.

2. Kun taikina on hyvin sekoittunut, voit tehdä sen lisää raastettu porkkana. Sekoita uudelleen, jotta ne sekoittuvat hyvin muiden ainesten kanssa, kaada sitten jauhot ja ruokasooda ja sekoita hyvin.

3. Jaa taikinasi aiemmin voideltuihin ja jauhotettuihin minimuppivuokiin ja paista ne noin kaksikymmentä minuuttia. Tarkista kypsennys säännöllisesti, koska se riippuu paljon uuneista. Ne kypsyvät, kun ne ovat päällä kullanruskeita ja veitsen terä tulee ulos täydellisen puhtaana!

4. Kun kuppikakut paistavat, aloita kuorrutuksen valmistelu. Tämä vaihe on valinnainen, mutta ilahduttaa piskiäsi. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti sekoittamalla vähän maapähkinävoita kasvisjogurtin kanssa saadaksesi kermaisen koostumuksen. Kun kakut ovat uunista otettuja ja jäähtyneet, voit peittää ne.

Nämä pienet herkut säilyvät hyvin muutaman päivän ilmatiiviissä rasiassa ja jääkaapissa. Voit myös pakastaa ne!