löydä 5 tarinaa erittäin rohkeista koirista (osa 2)

Koirat ovat aina tukenamme. He rakastavat meitä ehdoitta ja ovat aina paikalla, kun asiat menevät pieleen. He saavat meidät nauramaan, he ovat uskollisia ja heillä on usein rohkeutta, jota emme olisi koskaan epäilleet. Tämän nämä 5 uskomatonta tarinaa sankareiksi tulleista koirakoirista todistavat meille!

Roselle ja Salty, sokeiden opaskoirat

Salty ja Roselle ovat kaksi sokeiden opaskoiraa. Roselle ja hänen vuokraisäntänsä tapasivat ensimmäisen kerran 22. marraskuuta 1999. Traagisena päivänä 11. syyskuuta 2001 Roselle nukkui isäntänsä pöytänsä alla World Trade Centerin tornissa 1. Hän heräsi lentokoneen törmäyksestä 18 kerrosta niiden yläpuolella. Sitten hän antoi sen omistajan ja noin 30 muun ihmisen laskeutua tornin 78 kerrokseen. Toinen torni romahti heti heidän lähdön jälkeen. Huolimatta monista roskista, jotka putosivat heidän päälleen, Roselle piti itsensä rauhallisena ohjatakseen omistajansa turvallisempaan paikkaan: metroasemalle.

Mitä tulee Saltiin, hänen isäntänsä päätti irrottaa hänet, kun torni alkoi täristä. Ajatellen, ettei hän selviäisi hengissä, hän mieluummin antoi koiralleen mahdollisuuden paeta. Mutta se oli luottamatta siihen rohkeuteen ja rakkauteen, jota Salty tunsi häntä kohtaan. Koira ei todellakaan ole liikkunut isäntänsä pöydältä ja hän odotti hänen ohjaavan hänet rauhallisesti uloskäynnille ja pelastavan hänet. Näiden koirien olympialainen rauhallisuus, jotka olisivat voineet paeta jättäen isäntänsä surullisen kohtalonsa varaan, on uskomatonta ja osoittaa jälleen kerran heidän sydämensä ystävällisyyden.

Rip, pieni sotakoira

Vuonna 1940, juuri Lontoon pommi-iskun jälkeen, pieni risteytyskoiraterrieri Rip tapasi sotilaan. Sitten hän päätti adoptoida hänet. Näin Ripistä tuli nopeasti Southill Street Anti-Air Raid Patrolin maskotti. Ilman koulutusta hän huomasi joutuneensa etsimään uhreja raunioiden alta. Lahjakas ja rohkea, Rip on löytänyt yli sata haudattua ihmistä vain yhden vuoden aikana. Hänen korvaamaton apunsa ja kykynsä mahdollisti myöhemmin muiden etsintä- ja pelastuskoirien koulutuksen tänä vaikeana aikana. Hyvästä ja uskollisesta palvelustaan ​​Rip palkittiin vuonna 1945 Dickin-mitalilla. Jälkimmäinen on tarkoitettu kunnioittamaan eläimiä, jotka ovat menestyneet toisen maailmansodan aikana. Rip kuoli vuotta myöhemmin vuonna 1946, ja hänet haudattiin Sairaiden eläinten hautausmaalle.

Gabi, jaguaarivartija

1980-luvulla Belgradin eläintarha adoptoi saksanpaimenkoiran Gabin. Hänen roolinsa oli hyvin erityinen, koska hänen oli seurattava maalivahtia Stanimir Stanicia tämän kierrosten aikana. Kesäkuun 22. päivän yönä 1987, kun koira partioi tavalliseen tapaan ihmisapulaisensa rinnalla, jaguaari pakeni. Gabin vaisto pakotti hänet sitten heittäytymään villieläimen päälle ennen kuin se hyökkäsi huoltajan kimppuun. Hän lähti siis takaa-ajoon yrittääkseen suojella ihmisystäväänsä. Valitettavasti poliisi ampui jaguaarin. Gabin rohkeus pelasti edelleen Stanimir Stanicin. Myöhemmin sankaritar onnistui toipumaan vammoistaan ​​ja palasi työhönsä talonmiehenä.

Myöhemmin, eläintarha pystytti muistomerkin hänen kunniakseen. Siinä sanotaan: ”Hänen sydämensä oli vahvempi kuin jaguaari.”

Zanjeer, pomminmetsästyskoira

Zanjeer on labradorinnoutaja. 29. joulukuuta 1992 hän liittyi Mumbain poliisin pommien havaitsemis- ja hävitystiimiin. Mumbain lukuisten pommi-iskujen aikana maaliskuussa 1993 Zanjeer auttoi estämään ainakin kolme pommi-iskua, joista yksi 15. maaliskuuta 1993, kun hän varoitti ohjaajiaan skootteripommista Dhanji Streetillä. Palveluksessa hänen uskomattoman taitonsa ansiosta hän sai talteen peräti 11 sotilaspommia, 57 kotitekoista pommia, 175 öljypommia ja 600 sytytintä. Todellinen sankari!

Frida, pelastuskoira

Tiistaina, 19. syyskuuta 2017, tappava maanjäristys, jonka magnitudi oli 7,1, ravisteli Keski-Meksikoa. Vaurioiden laajuuden vuoksi pelastajat etsivät edelleen eloonjääneitä kolme päivää myöhemmin. Heidän vieressään oli pieni koira nimeltä Frida. Varustettu parilla suojalaseilla, pienillä saappailla ja valjailla, hän auttoi rohkeasti löytämään eloonjääneitä raunioiden alta. Koko uransa aikana Frida on löytänyt 52 ihmistä!

Haluatko lukea lisää mahtavia tarinoita? Tapaa täällä!