löydä 3 reseptiä ilahduttaaksesi koiraasi

Kuka koiranomistaja nykyään ei tunne kuuluisaa Kongia? Lelu myydään erikoisuutena olla erittäin kestävä, ja sitä rakastavat yhtä paljon koirat, jotka rakastavat sillä leikkiä, kuin mestarit, jotka arvostavat sen käyttöikää. Kongin lujuus ei kuitenkaan ole sen ainoa etu. Yhdellä tai useammalla aukolla se on myös erittäin leikkisä, koska sen sisään on mahdollista sujauttaa herkkuja.

Se on siis upea ammattilelu koiraystävillemme, jotka arvostavat mahdollisuutta herkutella matkalla. Siksi tänään tarjoamme sinulle 3 reseptiä, jotka voit piilottaa piskisi Kongissa.

Kuinka valita koirallesi sopiva Kong ja miten sitä käytetään?

Kong-valikoimassa on eri kokoja, eikä se ole turhaa! Voimassa, on valittava oikea Kong koirallesi estääksesi sen suuhun tai hampaisiin juuttumisen, jos se on liian suuri. Päinvastoin, jos se on liian pieni, koirasi voi olla turhautunut, koska se ei pysty hakemaan sisällä olevaa. Älä huoli, Kongsin pakkauksissa on merkinnät, jotta niitä ei erehtyisi. Voit myös kysyä neuvoa eläinkaupasta.

Koristellaksesi Kongia ja tehdäksesi koirastasi iloiseksi, parasta on sekoittaa ruokaa lelun täyttämiseksi yksinkertaisemmin. Sen jälkeen suosittelemme laittamaan sen pakastimeen useaksi tunniksi. Tällä tavalla koirasi joutuu viemään aikaa, eikä se syö herkkua kolmella nuolella. Ota Kong kuitenkin pois pakastimesta hieman ennen sen antamista, jotta se ei jää liian kylmäksi.

”Klassinen” Kong-resepti

Kong ”The Classic” -reseptin suorittamiseksi tarvitset nappuloita, kanaliemi yhtä hyvin kuin juustoraaste.

Kuumenna vesi sulaaksesi kanaliemen, ja pehmenna sitten kroketit liemessä.

Kun ne ovat nousseet hyvin, peitä Kongin pieni aukko kuivalla nappulalla.

Koristele lopuksi Kongin sisäpuoli vuorotellen liemessä nesteytettyjen krokettien ja raastetun Gruyere-juuston välillä useilla kerroksilla.

Viimeistele mikroaaltouunissa Kong 15 ja 20 sekunnin välillä, odota, että se jäähtyy: se on valmis! Voit tarjoilla sen piskillesi.

Kong ”Mac’n cheese” -resepti

Sen lisäksi, että ilahduttaa koiraasi, Kong-version ”Mac’n cheese” -resepti on anti-gaspi, koska sen avulla voit käyttää vedessä keitetyt pastan jäämät. Tämän reseptin valmistamiseksi tarvitset jäljelle jäänyt pasta et raastettua Emmental-juustoa.

Aloita sekoittamalla pasta ja juustoraaste suoraan Kongiin.

ohita se 20 sekuntia mikroaaltouunissa jotta juusto sulaa. Voit toistaa toimenpiteen tarvittaessa toisen kerran.

Odota, että seos jäähtyy ja tarjoa se koirallesi.

Kongin resepti ”Gourmet-hedelmäsalaatti”

Kong-reseptin ”Gourmet-hedelmäsalaatti” suorittamiseen tarvitset jogurttia, ruokalusikallinen maapähkinävoita, muutama mansikka yhtä hyvin kuin muutama mustikka.

Erittäin yksinkertainen valmistaa, sinun tarvitsee vain sekoittaa kaikki ainekset keskenään ja koristele avokätisesti piskisi Kong.

Laita jääkaappiin vähintään 4 tunniksi. Ota se sitten ulos 10 minuuttia ennen kuin tarjoat sen koirallesi ja anna hänen nauttia siitä!

Jos haluat lisää reseptejä, voit siirtyä suoraan sivustolle mark kong. Löydät alkuperäisiä ja haluttuja reseptejä rakkaallesi piskillesi!