Leivo herkullisia ystävänpäiväherkkuja koirallesi

Tänään ollaan taas keittiössä valmistamassa kotitekoisia herkkuja piskillesi ystävänpäiväksi! Koska kyllä, oletpa sinä yksin tai seurassa juuri tänä päivänä, myös nelijalkaisella ystävälläsi on oikeus hänen vähäiseen huomioonsa. Kieltämättä koirat antavat meille ehdotonta rakkautta. Joten ei ole mitään syytä, miksi se ei olisi myös heidän päivänsä! Näet, sinun ei tarvitse olla keittiön asiantuntija valmistaaksesi näitä pieniä herkkuja. Ne on helppo ja nopea valmistaa, koska ne eivät vaadi kypsennystä ja tarvitset vain muutamia päivittäisiä aineksia.

Tarvittavat ainesosat:

  • Banaani: joka sisältää kaliumia.
  • Kuppi hienonnettuja mansikoita (tuoreita tai pakastettuja): ne ovat erinomainen kuidun ja antioksidanttien lähde koirallesi.
  • Luonnollinen kreikkalainen jogurtti: erinomainen, jos koirasi tukee lehmänmaitoa, muussa tapauksessa valitse kasvimaitojogurtti.
  • Hieman kookosöljyä (valinnainen)

Tarvitset myös pieniä sydämenmuotoisia muotteja.

Ohjeet :

1. Aloita asettamalla kaikki ainekset tehosekoittimessasi ja sekoita. Jos haluat edelleen parantaa näiden herkkujen ravintoarvoa, voit lisätä myös ruokalusikallisen kookosöljyä.

2. Kun olet saanut täysin homogeenisen seoksen, kaada seos muottiisi sydämen muotoinen. Jos muottisi on valmistettu silikonista, suosittelemme, että asetat sen etukäteen ritilälle, jotta valmistetta ei pääse valumaan, kun aiot käsitellä sitä pakastimessa.

3. Aseta nyt muottilevysi pakastimessa useita tunteja kunnes herkut ovat valmiit. Ihanteellinen on valmistaa ne edellisenä päivänä seuraavaa päivää varten.

4. Kun herkut ovat jäätyneet riittävästi, voit tehdä sen tarjoa sellainen koirallesi samalla toivottaa hänelle hyvää ystävänpäivää!

Tietysti tämän tyyppisten makeisten, vaikka ne ovatkin luonnollisia ja itse keksimiä, on oltava poikkeuksellisia ja niitä tulee kuluttaa kohtuudella! Jos haluat toistaa sen muissakin tilanteissa kuin ystävänpäivänä, muista, että voit muokata sitä mieleiseksesi käyttämällä muita ainesosia, kunhan ne sopivat koirallesi.