Labrador ja kultainennoutaja: yhtäläisyydet ja erot

Labrador ja kultainennoutaja ovat kaksi samanlaista rotua monin tavoin. Siksi näitä kahta on vaikea erottaa toisistaan. Vaikka he olisivat serkkuja, heillä ei kuitenkaan ole samaa luonnetta. Tässä on se, mitä sinun on tiedettävä niistä päättääksesi valintasi!

Samankaltaisuudet

1. Älykkyys ja myötätunto

The labradorinnoutaja ja Kultainen noutaja ovat myös fiksu yksi kuin toinen. He ovat molemmat oppivainen, ystävällinen et seurallinen. Tämä hahmo pehmeä et hellä valmistettu näistä kahdesta rodusta huonoja vahtikoiria. Siksi niillä on taipumus tulla toivottaa tervetulleeksi ja tuntematon ”avoin tassuilla” sen sijaan, että olisit varovainen siitä ja soitat hälytystä!

Nämä eivät ole ei koirat jotka sietävät yksinäisyyttä hyvin. Samoin tulee olemaan difficile pitämään ne sisällä asunto. A maison ison kanssa jardin ja yksi ympäristöön edistää kävelee sopii paremmin heidän tarpeisiinsa.

2. Aktiiviset ja tunnolliset koirat

Herkkyys Näistä kahdesta rodusta on sellainen, että ne tienaavat paljon palvelua to miehet sisään monet alueilla.

Heidän vaisto metsästyksestä ja heidän helppous vedessä tehdä niistä erinomaisia vesilintujennoutajat. Sitten heidän erinomainen hohto antaa heille mahdollisuuden auttaa lainvalvontaviranomaisia huumeiden havaitseminensekä palomiehiä varten pelastaa vaarassa olevia ihmisiä.

Lopulta ne tekevät erinomaisia opas- tai avustajakoiria vammaisillekärsivällisyydestään ja ystävällisyydestään.

Labradorinnoutaja
Tekijät: AnnaD/Pixabay

3. Hinta

Molemmissa tapauksissa pennun ottaminen maksaa välillä 600 ja 1000 euroa.

Eroavaisuudet

1. Ulkonäkö ja fyysiset ominaisuudet

The kultainen noutaja pikemminkin pitkä ja hoikkaei ylitä 35 kg. Päinvastoin, labradorinnoutaja Itään plus pikkuinen ja voi saavuttaa 40 kg.

Heidän takki on myös eri. Labradorin tuo on tuomioistuin, sileä et kirkaskun taas kultaisellanoutajalla on a turkista longue, lempeä et silkkinen. Siksi sitä tulee enemmän helposti ylläpitää Labradorin hiukset joka ei ole aihe suloille kuin hänen lähimmäisensä.

Vaikka heillä on a kelta-kultainen väri samanlainen, labradorinnoutaja voi myös olla noir tai suklaata.

labrador noir
Tekijät: PixelwunderByRebecca/Pixabay

2. Hahmo

The labradorinnoutaja Noutaja tarvitsee päästää höyryä päivittäin. Hän on hyvin tottelevainen et kärsivällinenmutta se voi nopeasti omaksua tottumukset tuhoisa jos hänen isäntänsä ei ole tarpeeksi tarkkaavainen hänen tarpeisiinsa. Se on siis pikemminkin koira temperamentti vif et urheahänen ohjaamana vaisto.

The Kultainen Noutajasillä välin on enemmän rauhoittua et asetettu. Hänen luonteensa hellä et kärsivällinen tekee hänestä erinomaisen koiran yhtiö. Hän tykkää leikkiä lapset. Varaa aikaa opettaaksesi niitä HYVÄ kanssa sisältää hänen kanssaan. Kultainennoutaja on todellakin erittäin järkevää au tonnia / ääni. Huomaa, että tämä koira on helpompi kouluttaa kuin labrador, mutta se on myös plus pelottava.

3. Terveys

The labradorinnoutaja Itään hieman hauraampi kuin kultainennoutaja. Se kestää helposti painosiksi tarvitaan käytetty fyysisesti ja hän syö saldo. Tällä miehellä on myös herkät silmät et heikko vatsa. Tee myös ole erittäin varovainen auringosta : THE insolaatioita voi olla kohtalokas labradoreille. Älä epäröi kosteuttaa sitä ja saa hänet lepäämään Varjo kesälenkillä. Sen elinajanodote vaihtelee 10-12 vuotta vanha.

The Kultainen noutaja Itään vankka. Kuin hän rakastaa vettä, voit ottaa sen mukaasi kävelylle rannalla tai järvien rannalla. Mutta huomio : sinun täytyy huuhtele kanssa makeanveden jos hän kylpeisi suolavesi. Sitten se on välttämätöntä kosteuttaa sitä. Suolattua vettä nielty liian suuria määriä vaarallista koiralle yleensä.

Muista myös varmasti varsinkin kultainennoutaja jonon pohja et korvat. Varsinkin hänen jälkeensä iho Itään järkevää ja että hän voi olla uhri d’allergiat. Lisäksi ikääntymisen myötä se on taipuvainen kaihiongelmiin lonkka ja siihen syövät. Sen elinajanodote on kuitenkin pitkä, alkaen 12-14 vuotta vanha.

Nyt voit erottaa labradorin kultaisesta noutajasta. On sinun tehtäväsi tehdä valintasi!

chien kultainen
Tekijät: Deedee86/Pixabay

Lähde

Pidät myös:

Berninpaimenkoira: perusasiat tietää tästä upeasta koirasta!

Dalmatiankoira: tärkeintä tietää tästä täplikäsestä koirasta!

Koiran hieronta: hyveitä ja tekniikkaa!