Kurpitsan muotoinen koiran keksiresepti syksylle

Juhlista syksyä koirasi kanssa näiden suloisten koiran banaani- ja kurpitsaherkkujen parissa! Kuten me, useimmat koirat rakastavat syksyä. Todellakin, lämpötilat viilenevät, mikä mahdollistaa pidemmät kävelyt, ja rehellisesti sanottuna mikä koira vastustaa halua leikkiä suuressa lehtikasassa?

Ainesosat, joista nämä herkut ovat, ovat loistavia lemmikkisi, erityisesti kurpitsan, terveydelle. Koirien maultaan erittäin arvostama ruoka on myös erittäin runsaasti kuitua, mikä edistää hyvää ruuansulatuksen terveyttä. Se on lisäksi vähäkalorinen, joka rajoittaa koirasi painonnousua. Vaikka kurpitsa on teoriassa hyvä koirille, se on silti parasta ota yhteyttä eläinlääkäriisi ennen kuin otat epätavallisia ruokia lemmikkisi ruokavalioon.

Tarvittavat ainesosat:

 • 170 grammaa kurpitsasosetta
 • Banaani
 • Muna
 • 115-170 grammaa jauhoja (käytä valitsemaasi jauhoa)
 • 25 grammaa kaurahiutaleita
 • Muutama vihreitä papuja

Ohjeet :

 1. Aloita esilämmittämällä uuni 200 astetta.

 2. Lisää salaattikulhoon tai tehosekoittimeen, jos sinulla on sellainen kurpitsasose, muussattu banaani ja muna. Sekoita voimakkaasti, kunnes seos on täysin homogeeninen.

 3. lisätä askel askeleelta jauhoja, sekoittaen hyvin joka kerta. Taikinasta tulee yhä kiinteämpi ja alkaa vetäytyä kulhon reunoista. Jauhojen määrä on ohjeellinen, sillä se riippuu valitsemastasi tyypistä.

 4. Lisää sitten kaura seokseen. Jos taikina on vielä liian tahmeaa, voit lisätä hieman jauhoja.

 5. Muotoile nyt taikinasta pingispallon kokoisia palloja ja litistä niitä hieman kämmenelläsi. Laita ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.

 6. Paina jokaista taikinapalloa haarukalla, jolloin muodostuu kurpitsan muotoisia kohoumia. Aseta sitten puolitettu vihreä papu jokaisen herkun päälle kurpitsoiden vuoraamiseksi.

 7. Paista herkkuja noin 20 minuuttia, kunnes reunat alkavat ruskistua.