Kurpitsakaramelliresepti koirallesi

Nallekarhut, krokotiilit, kirsikat, koksipullot jne. Monet karkit valmistetaan gelatiinista, mutta ne eivät sovellu koirille ollenkaan. Joten tänään suosittelemme, että keität itse makeisia rakkaalle piskillesi!

Onko sinulla epäilyksiä gelatiinin eduista? Tiedä, että tämä ainesosa sisältää paljon aminohappoja, jotka tarjoavat suuren määrän ennaltaehkäiseviä ja parantavia toimenpiteitä eläimellesi. Itse asiassa gelatiini mahdollistaa mm. ruoansulatuksen tukemisen, stressin vähentämisen, nivelkipujen lievityksen tai jopa hiusten, kynsien, luiden ja kaikkien sidekudosten laadun parantamisen. Siinä kaikki, eikö sinulla ole enää mitään epäilyksiä? Joten näillä mennään, tule liesillesi!

Herkkuihin tarvittavat ainekset:

  • 115 ml lientä tai tuoretta suolatonta ja maustamatonta vettä (tai muuta nestettä, josta koirasi pitää ja joka sopii hänelle)
  • 3 rkl laadukasta gelatiinijauhetta
  • 115 grammaa kurpitsasosetta

Ohjeet :

1. Aloita valmista liemi ja varaa makeisten valmistamiseen tarvittava määrä kattilaan. Kuumenna liemipannu miedolla lämmöllä ja kaada joukkoon gelatiinijauhe.

2. Anna seistä noin viisi minuuttia tai pidempään, kunnes jauhemainen gelatiini laajenee ja hyytelöi. Yhden kerran gelatiini paisui, sekoita seosta varovasti aina miedolla lämmöllä, kunnes gelatiini on täysin liuennut. Varo menemästä liian nopeasti lämpötilaa nostaessasi, sillä liiallinen lämpö voi heikentää gelatiinin kovettumislujuutta.

3. Kun gelatiini on täysin liuennut, poista pannu lämmöltä. Punnitse kurpitsasosettasi ja työstä sitä hieman saadaksesi tasaisen koostumuksen, joka sekoittuu täydellisesti liemen ja gelatiinin kanssa. Lisää gelatiini-liemiseos kurpitsasoseeseen ja sekoita hyvin. Seoksen tulee olla homogeeninen.

4. Kun olet valmis, kaada seos muotteihin. Nämä karkit voidaan valmistaa pienissä yksittäisissä muotteissa, mutta jos sinulla ei sellaista ole, yksinkertainen kakkuvuoka käy. Riittää, kun jaat karkit pieniksi kuutioiksi, kun seos on hyvin kovettunut.

5. Jäähdytä lopuksi vähintään 2 tuntia jotta makeiset maistuvat hyvin.