Kultainennoutaja, tämän iloisen koiran perusesineitä

Tämä on yksi suosituimmista koiraroduista, ja ymmärrämme miksi! Kultainennoutaja on todellakin karvapallo, jonka edessä on erittäin vaikea vastustaa, koska sillä on monia ominaisuuksia. Tämä koirarotu sopeutuu niin suureen perheeseen kuin yksin asuvaan ihmiseen. Sopeutumiskyky, jota kaikilla koirilla ei ole ja joka on todella tyypillistä kultaisellenoutajalle muiden ominaisuuksien ohella.

Pieni tarina

Jopa asiantuntijoiden on vaikea tietää alkuperää / Kultainen noutaja. Luotettavin lähde on kuitenkin vuodelta 1858 ja väittää, että tämä rotu polveutui tulevan lordi Tweedmouthin ostamasta Kaukasuksesta ja aina Yhdistyneeseen kuningaskuntaan saapuvasta koiraryhmästä (varmasti leonbergiläisistä). Tästä on toinenkin tarina, jonka mukaan lordi Tweedmouth itse sai alkunsa keltaisen aaltomaisen päällysteen risteyksestä naaraspuoliseen tweed-vesispanieliin. Ajan myötä tähän sekoitukseen on varmasti lisätty muitakin koiraroduja, kuten irlanninsetteri ja johtikoira. Sen turkin väri voi vaihdella kermanvalkoisesta maanläheiseen.

Kultaistanoutajaa pidetään noutajakoira, erityisesti vesilintujen metsästykseen. Tämä on todellakin koira, joka voi olla erittäin hyvä uimari. Siitä huolimatta, se on nykyään pääasiassa perheiden adoptoima ja sitä harkitaan hyvin usein vain seurakoiraksi.

Iloinen ja leppoisa koira

Kultainennoutaja on ihanteellinen rotu ensimmäiseen adoptioon, erityisesti ihmisille, jotka eivät tunne koiria. Nämä itse asiassa ovat erittäin uskollisia seuralaisia jotka omistavat ruumiinsa ja sielunsa isännälleen. Mitä tulee kultaisennoutajan koulutukseen, se on yleensä hyvin yksinkertainen, aina sen luonteen ansiosta. Hän itse asiassa on erittäin älykäs ja tottelevainenjonka ansiosta kokemattomat mestarit eivät voi tuntea olonsa hämmentyneeksi koiran koulutuksesta.

Tämä on koira, joka sopeutuu hyvin perhe-elämäänkoska se on erittäin pehmeä, varsinkin lasten kanssa. Lisäksi se on todellinen ilo asua perheen kanssa ja on entistä onnellisempi näissä olosuhteissa.

kultainen surullinen aurinko
Tekijät: JeanRee / iStock

Päivittäinen läsnäolo

Jos Golden on rento koira, se ei tarkoita, että hän voisi elää itsenäisesti. Hän on itse asiassa tarvitsee perheensä läsnäoloa et kestää erittäin huonosti yksinäisyyttä. Tämän koiran adoptointi vaatii todellista investointi mestareiden puolelta, joiden on kyettävä omistaa siihen paljon aikaa. Siksi on välttämätöntä pystyä ympäröi se et stimuloida sitä säännöllisesti tehdäkseen hänet todella onnelliseksi. Sama koskee hänen elämänpaikkaansa: sen täytyy olla luonteeseensa sopiva. Kultainennoutaja todellakin tarvitsee todellista maaperää voidakseen päästää höyryä ulos maksimaalisesti.

Toistuvat terveysongelmat

Jos kultainennoutaja on rotu, jolla on monia etuja elämänlaadun kannalta, se voi myös olla kokea joitain ongelmallisia terveysongelmia. Todellakin, kuten monet suuret koirat, Goldens voivat kärsiä ajan myötä lonkan ja kyynärpään dysplasia. Heidän korvansa voivat myös olla hauraatsiksi sinun on pidettävä siitä hyvää huolta.

Kaikista näistä syistä on välttämätöntä pidä hyvää huolta lemmikistäsimyös varten fyysisiä harjoituksia kuin ruokaa vartenjonka täytyy olla virheetön kultaisellenoutajalle, vaikka nämä ovat tärkeitä seikkoja kaikille roduille.