kroketit tai sose, miten valita?

Roskaruoka on lemmikkikoirien pääruokavalio. Mestarina olet luultavasti jo miettinyt, valitsetko mässyn vai kroketit. Tiedä, että näillä kahdella tuotteella on kummallakin hyvät ja huonot puolensa: katsotaanpa mitkä niistä yhdessä.

1. Nappulat

Edut…

  • Pitkä säilyvyys: ei hometta tai jätettä!

Se on noin kuivaruoka, joilla on siksi se etu, että ne säilyvät pitkä aika. Muista laittaa krokettipussi paikalleen tiiviisti suljettuna paikassa viileä ja kuiva.

  • Se on hyvä tapa taistella hammaskiveä vastaan…

Nappulan syöminen pakottaa koiran siihen pureskella ja siksi töihin hänen leuansa pureskelua. The kitka kroketit hampaita vasten sallii heille siivota. Kroketit mukaan lukien muodossa ja rakenne ovat erityisiä sitten on sama vaikutus kuin a hammasharja!

koira rakoilee hampaita
Tekijät: SplitShire/Pexels

Haitat…

  • Ne vaativat koirasi juovan paljon…

Jos et anna vain kroketit syömään koirallesi, hänen täytyy kosteuttaa säännöllisesti. Ja kehon kuka puuttuu vettä kehittyy todennäköisemmin munuaisongelmia.

Sitä paitsi, karkottaa sisältäviä nappuloita viljat (ja sitä on vaikea löytää!): THE hiilihydraatteja ovat vaikeita sulattaa koiran puolesta. THE proteiinia ovat myös välttämättömiä koiran terveydelle vähemmän läsnä tämän tyyppisissä kroketeissa.

  • Ja ne eivät ole kovin herkullisia!

Krokettien tuoksu ja ulkonäkö ovat vähemmän houkutteleva kuin koiranruokaa koiran silmillä (ja nenällä). Jos sinun on vaikea, mikään ei estä sinua tekemästä sekoittaa yhteen kroketit ja muussaa, kroketit ja kasviöljy, tai kroketit ja keitetyt vihreät!

2. Mäski

Edut…

  • Se sisältää paljon vettä…

Cet märkä ruoka auttaa koiraasi paljon hydraatti. päällä vesipitoisuus on noin 70%! Se tarkoittaa kuitenkin myös, että se tuo vähän ravintoaineita ja että se pitää syödä Suuri määrä.

  • Ja se sopii vaikeille makuhermoille!

Jos koirasi on vastahakoinen syödä kroketit, mash voi olla hyvää vaihtoehto. Poika mauttomuus on enemmän korkea koiran näkökulmasta. Huomaa kuitenkin, että mash on kalliimpi kuin kroketit.

Tekijät: Ilargian Faus/Pexels

Haitat…

  • Sen säilyttäminen ei ole pitkäkestoista…

Mash on täynnä vettä ja älä säästää NIIN ei kovin hyvin. Jälkeen avaaminen, se tulisi sijoittaa osoitteeseen jääkaappi ja kulutti eniten mahdollisimman nopeasti.

  • Se voi aiheuttaa suun ongelmia

Syömällä sosiaa koirasi ei tarvitse pureskella paljon. Lisäksi se on a aliment mou joka ei hiero hampaita vasten koirasta. Päinvastoin, hänellä on tapana keräilijä ja siihen edistää muodostumista hammaskiveä.

voit vapaasti sekoita sose kroketteihin tai antaa pureskeltavia herkkuja koirasi korjaamaan tämän. Häntä harjata hampaita on myös säännöllisesti tarpeellista.

Lisäksi paljon mäskeä (etenkin supermarketeissa) sisältää sokeria… Auts voi voi!

3. Mitä sinun tulee tietää…

Nämä kaksi ruokatyyppiä ovat käytännöllisiä ja monipuolisia

Valitsetpa sitten kroketit tai pasteet, sinun tarvitsee vain avaa pakkaus ja tarjoile suoraan nelijalkainen ystäväsi. Lisäksi on olemassa monia lihan makuja tai siitä Kalat eri. tarpeeksi tyydyttääkseen makunystyrät nälkäisestä koirasta!

Jonkin verran teollisuustuotteet ovat jopa sopivia erityistarpeita: hilseilyä estävä, valoapennulle jne.

pennun kieli
Pixabay/Pexels

Varo ostamasta mitä tahansa tuotteita!

Sinun täytyy aina suosi eläinproteiini, joita ei yleensä löydy nappuloista tai pasteeista halpa. ”Eläinrasvat”, ”dehydratoidut eläinproteiinit”,… nämä pikakuvakkeet antaa valmistajille mahdollisuuden ei tarkenna koostumusta siitä, mitä he myyvät. Ja se on parempi tietämättä!

Varo myös kasviproteiinit, jotka voivat synnyttää puutteita koirassasi. maissijauho, voi toimia esimerkiksi korvike. Toisaalta, jos käytetty liha on hyvää mainitsi (”tuore naudanliha”, ”naudanlihan sivutuotteet”…), voit mennä !

Kuinka lukea tuotteiden etiketit?

Sinun pitäisi lisäksi tiedottaa kuinka lukea elintarvikemerkintöjä kaikki tuotteet : ruoka, kotitalous, hygienia, ihminen vai koira… älä laiminlyö tätä vaiheessa.

Jonkin verran väriaineet (E110, E102, E129) et konservatiivit (etoksikiini, BHA tai butyylihydroksianisoli, BHT tai butyylihydroksitolueeni, propyyligallaatti) ovat terveydelle vaarallista koirasta. muuttaa poisSINÄ myös mainitsemisesta ”selluloosakumi”, oletettu homogenoida Ainesosat.

Muista myös, että etiketeissä mainitut elintarvikkeet ovat lueteltu tärkeysjärjestyksessä.

Lähde

Pidät myös:

10 kiellettyä ruokaa koirallesi!

Ruoanlaitto koirallesi: 3 asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen kuin aloitat

Suklaan antaminen koirallesi: onko se vaarallista?