kooltaan pieni, läsnä ollessa suuri

Eloisa ja leikkisä Russkiy-lelu on täydellinen perheen koira. Lisäksi sen pieni koko ja sopeutumiskyky mahdollistavat sen asumisen huoneistossa ilman ongelmia. Jos et vielä tuntenut häntä, löydä nopeasti tämä tyylikäs ja ainutlaatuinen pieni koira!

Pieni tarina Russkiy-lelusta

Chien venäläinen lelu
Tekijät:
Katerina_Brusnika / iStock

Nimensä mukaisesti Russkiy-lelu on pieni koira, joka on kotoisin Venäjältä. 1900-luvun alussa hänestä tuli yksi suosituimmista seurakoirista tässä maassa ja se herätti jopa venäläisen hovin kateutta. Vuodesta 1920 lähtien Russkiy-lelun kasvatus kuitenkin pysähtyi peräkkäin, niin että rodusta tuli yhä harvinaisempi. Se tapahtui vasta vuonna 1950 monet rodun harrastajat ovat kokoontuneet yhteen sen säilyttämiseksi. Valitettavasti lähes kaikki jalostukseen käytetyt koirat eivät olleet enää puhdasrotuisia eikä niillä ollut sukutaulua. Siksi he antoivat kahden muunnelman synty : toisella pitkät hiukset ja toisella lyhyet hiukset. Huomaa, että alun perin Russkiy-lelu oli lyhytkarvainen.

Russkiy-lelu, pieni koira, joka näyttää chihuahualta

kaksi mustaa ja tan russkiy toy pentua
Laajuus: unomat / iStock

Sen erittäin pienen koon vuoksi meillä on usein tapana sekoittaa Russkiy-lelu Chihuahuaan. Heillä ei kuitenkaan ole todellista perhesuhdetta. Tämä tyylikkään näköinen pieni koira voi Säkäkorkeus 20-28 cm. Se painaa keskimäärin 2-3 kg välillä. Sen pää on melko epätyypillinen, koska sillä on melko ohut kuono-osa ja sillä on kaksi melko suurta kolmion muotoista korvaa, joita joskus koristavat pitkät karvat, jotka tekevät niistä vielä näyttävämpiä. Molemmilla rodun muunnelmilla on sileä turkki. Se voi olla ruskea, ruskea tai mustan ja ruskean sekoitus.

Russkiy-lelu, seurallinen ja leikkisä pieni koira

russkiy lelukoira hyppäävä reikä metsässä
Tekijät: photografic101 / iStock

Pienokokonsa vuoksi Russkiy-lelu on täydellinen koira asuntoelämään. Erittäin vilkas, tämä pieni koira rakastaa leikkiä ja arvostaa erityisesti lapsia. Myös erittäin seurallinen, sinulla ei ole vaikeuksia saada hänet asumaan muiden koirien, mutta myös muiden eläinten kanssa, kunhan hän on tottunut siihen pienestä pitäen. Erittäin älykäs, hänen kanssaan on miellyttävä työskennellä ja hänen koulutuksensa suoritetaan ilman erityisiä vaikeuksia.

Kuinka paljon Russkiy-lelun adoptoiminen maksaa?

Russkiy-lelun adoption hinta vaihtelee hänen ikänsä, sukupuolensa, mutta erityisesti hänen alkuperänsä mukaan. Kaikissa tapauksissa joudut maksamaan hyvän summan adoptoida tämä pieni koira, koska sen hinta nousee keskimäärin 1500 euroa. Kannattaa kuitenkin tietää, että arvostetuimmat linjat voidaan myydä jopa 4000 eurolla!