Koiraravintola on juuri avattu Shanghaissa

Et kestä enää kuulla lausetta ”Olala, mutta se on vain koira!” » kun puhut hyvistä ajoista koirasi kanssa. Koirasi on todellakin olennainen osa perhettäsi ja olet valmis tekemään mitä tahansa hänen onnensa eteen! Olisitko kuitenkin valmis viemään hänet erityisesti koirille omistettuun ravintolaan? Tämä on kiinalaisten ravintoloiden hullu idea Shanghain kaupunginosassa, ja käy ilmi, että koiranomistajat ryntäävät viemään koiransa sinne!

Ruokalistalta löytyy monia ruokia

koira Shanghain ravintolassa
© chinanews.com

Xujiahuin alueella on juuri syntynyt uusi ravintola, jolla on omaperäinen konsepti. Jälkimmäinen on omistettu vain koirille. Asiakkaita varoitetaan myös, sillä laitoksen ovelta voidaan lukea: ”ihmisruokaa ei ole sallittu lemmikkiravintolassa”. Todellakin, kartalta löydämme noin noin kaksikymmentä ruokaa ja noin kymmenen jälkiruokaa kokonaan kokin valmistama nelijalkaisille ystävillemme. Astioiden hinta ei ole kohtuuton, sillä se vaihtelee 19,99 juanin (noin 2,60 euroa) ja 198 juanin (noin 25 euron) välillä. Nämä karvaisia ​​pieniä asiakkaita palvellaan kuin kuninkaita!

Tuoreet tuotteet ja gourmet-palvelu!

shanghai koiraravintolan ruokalaji
© chinanews.com

Kolmekymmentä ruokaa valmistetaan vain tuoreet tuotteet. Ruoat esitetään tyylikkäästi lautasilla gastronominen tapa ja mukana pieni kulho vettä. Kaikki on asennettu pöydälle asetetuille tarjottimille. Koska kyllä, koirat syövät pöydässä, asennettuna niin kutsuttuihin rattaisiin. Jos löydämme hauska konsepti, emme erityisesti vahvista tätä jokseenkin antropomorfista tapaa ruokkia pöydässä istuvaa koiraa. Tämä ei todellakaan ole paras asento, jonka hän voi ottaa syödäkseen…

Joka tapauksessa kiinalaiset näyttävät pitävän konseptista, sillä ravintolan menestys kasvaa!