Koirani puree hihnaa kävellessään: syyt ja ratkaisut

Jotkut koirat purevat säännöllisesti talutushihnaansa päivittäisten kävelyretkien aikana. Tekeekö piski sen? Selvitä tästä artikkelista, mitkä syyt tähän käyttäytymiseen voivat olla, mutta ennen kaikkea eri ratkaisut, jotka voivat auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

Miksi koirani puree hihnaansa?

Tekemisen lisäksi tuhlata aikaa isännälleen, koiralle, joka puree hänen talutushihnaansavaurioitunut ja siten velvoittaa sen omistajan ostamaan uuden. Tämä on siis todella ongelmallista. Mutta miksi koirat käyttäytyvät tällä tavalla kävelyn aikana?

Jos koirasi on paikallaan hyvin nuori ja hän pureskelee hihnaansa, ei ole syytä huoleen. Todellakin, se on a normaali käyttäytyminen pennuilla joilla on hampaat. Toisaalta sinun pitäisi olla huolissasi, jos koirasi on aikuinen ja käyttäytyy tällä tavalla säännöllisesti. Tämä ongelma, joka saattaa vaikuttaa hyvänlaatuiselta voi itse asiassa piilottaa jotain vakavampaa. Jos ongelma jatkuu, suosittelemme ota yhteyttä koiran käyttäytymisasiantuntijaan.

koiran hihna ulos
Luotto: damedeeso / iStock

Useimmissa tapauksissa koiran pureminen hihnassa ei ole kovin vakavaa ja se voidaan ratkaista helposti. Tässä ovat tärkeimmät syyt, jotka voivat selittää koirasi käyttäytymisen:

  • Hän tekee tämän kiinnitä huomiosi
  • Sinun koirasi ei ole ei käy tarpeeksi ulkona tai kuluta tarpeeksi. Joten hän ei pysty kanavoimaan kaikkea energiaansa
  • Hän ei ole ei ole tottunut hihnaan
  • koirasi tylsistynyt tai hänen kävelyaikansa on liian pitkä
  • Il haluaa pelata ja puree hänen talutushihnaansa saadakseen sinut ymmärtämään

Ratkaisuja tämän korjaamiseksi pitkällä aikavälillä

Kun ongelman syyt on tunnistettu, ne on yleensä helppo korjata, koska tapauksesta riippuen voidaan soveltaa erilaista ratkaisua. Tästä huolimatta, se voi viedä aikaa, minkä vuoksi sinun on oltava kärsivällinen, jotta voit alkaa nähdä tuloksia, jotka ovat tehokkaita pitkällä aikavälillä. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, miksi koirasi puree talutushihnaansa kävelyn aikana, sinun on kokeiltava alla lueteltuja eri menetelmiä.

Jos koirasi puree hihnaansa kiinnitä huomiosiainoa ratkaisusi onjättää huomiotta saada hänet ymmärtämään, että tämä tekniikka ei toimi kanssasi.

makkarakoira hihnassa
Tekijät: Pixabay/YouComMedia

Jos koirallasi on paljon liikaa energiaa ja löytää ainoana ratkaisuna hihnansa puremiseen, se on silloin tarpeen löytää toinen tapa päästää höyryä. Tätä varten on suositeltavaa ottaa se ulos useammin, mutta myös antaa se mennä puistoon, jotta se voi leikkiä ja juosta. Vastaavasti, jos ongelman syynä on, että koirasi on kyllästynyt, yritä stimuloida häntä enemmän.

Jos koirasi ei ole tottunut kävelemään sidottuina, on olemassa erilaisia ​​tapoja saada hänet tottumaan siihen ja lopulta lopettamaan hihnan pureminen. Tämä tilanne voi syntyä, jos asut maaseudulla, mutta sinun täytyy mennä kaupunkiin koirasi kanssa tai vaikka matkalle. Ensin neuvomme sinuavalitse kaulanauha että voit mukautua hänen ensimmäisiin kävelyinsä. Sen lisäksi yritä tehdä siitä sellainen kävely sidottuna stimuloivassa ympäristössä ensimmäisille retkilleen hihnassa. Jos ongelma jatkuu, miksi ei kokeile kävellä häntä metallihihnan kanssa ettei hänestä ole miellyttävää pureskella? Muutaman kävelyn jälkeen hän tottuu olemaan purematta ja voit normaalisti vaihtaa perinteisempään talutushihnaan.

Jos mikään näistä ratkaisuista ei ole parantanut tätä ongelmaa, suosittelemme ottamaan yhteyttä koiran ammattilaiseen.

Lähde

Pidät myös: