Koirani juoksee usein karkuun: mitä minun pitäisi tehdä?

Riippuen koirasi rodusta tai luonteesta, se saattaa paeta säännöllisesti. Metsästyskoirat ovat yleensä halukkaampia tekemään tätä vaistojensa vuoksi. Kuitenkin, jos koirasi lähtee kotoaan eikä palaa, hänellä on syynsä. Katsotaan yhdessä, mitä ne ovat ja miten koirasi voi paremmin.

1. Käyttäytymisongelma

Joo sekoittaa ei koira juoksee karkuun tarkoituksella kotoa koiran kanssa, joka ei tule kun soitat hänelle kävelyn aikana.

Koira juokse pois löytää aina a KESKIVERTO paeta, kun et monitori ei : kaivaa reikä maassa, sauter portin yli, avata ovet…

karannut koira
Tekijät: nastya_gepp/Pixabay

2. Mahdolliset syyt pakoon

  • Et vie koiraasi tarpeeksi ulos

Näin on useimmiten usein. Koiralla on erityisiä fyysisiä tarpeita : hänen täytyy käyttää itseään! Anna nelijalkaisen ystäväsi leikkimään jardin ei ole ei tarpeeksi. Jopa koirat sisätiloissa pitää ainakin kävellä 1 tunti päivässä. Se mahdollistaa myös koiran seurustella ja tavata koiratoverinsa.

Opeta häntä pysy hyvin hihnassa ja yhdessä kävelystä tulee todellinen onnellisuus !

  • Hän tuntee olonsa yksinäiseksi ja tylsäksi

The erottaminen ehkä mestarin kanssa difficilejopa ylitsepääsemätön joillekin koirille. Siksi se on hänelle erittäin tärkeää oppia yksinäisyyttä niin pian kuin mahdollista.

Harkitse myös pelata suurin osa usein mahdollista hänen kanssaan jardin. Se siis kestää ilo olla siellä kanssasi. Jos puutarha on vain paikka rangaistuskoirasi tuntee epämukavaa kun hän on siellä.

chien
Tekijät: Pexels/Pixabay
  • Hänen täytyy liittyä koirakavereihinsa

Sosiaalisuuden puute voi työntää koiraa lähtemään liittyä seuraan muut ja pidä hauskaa heidän kanssaan. Samoin ajanjaksolla jäljentäminensinun koirasi Uros voi ehkä paeta löytääkseen naaraat. The kastraatio voi sitten olla a ratkaisu ajateltavissa.

  • Hän on nälkäinen tai ei pysty kanavoimaan vaistojaan

Koira, jolla on nälkä voi juosta karkuun etsi roskakorit minne mennä ja käyttää muualla. Jakaa päällä osa ruoasta sisään useita aika poistaakseen tämän epämiellyttävän tunteen.

Jos sinulla on koira ajojahtion täysin mahdollista, että hän juoksee karkuun, koska hän on havainnut a saalista. Opeta häntä ohjata cet vaisto pelejä rajoittamalla lancer.

3. Etsi ratkaisuja karkaamiseen

Ensinnäkin, älä moiti koiraasi kun se tulee kotiinvaikka hän olisi poissa useita päiviä. Hänen näkökulmastaan ​​hän uskoo, että moitit häntä koska hän tuli takaisin !

Sinun täytyy ymmärtää Miksi koirasi juoksee karkuun. Saatat joutua tekemään kouluttaa uudelleen koirasi kanssa a asiantuntija.

Mutta aloita siitä vahvistaa aitaasi ja hyvällä rajata aluetta koirastasi. Kuten edellä sanottiin, tee hänet pitää hänen alueellaan. Käy kävelylläthe päivittäin joissakin paikoissa sukeltajat et vaihtelevajotta hänellä on hauskaa ja hän ymmärtää Rajoitukset ei saa ylittää.

koira leikkii
Tekijät: petrikovaa/Pixabay

Kun sinä olet poissavarmista, että hänellä on jotain pitää huoltajonkun kanssa leluja ja hieman herkkuja Esimerkiksi.

Lopuksi, ota yhteyttä eläinlääkäriin varmistaaksesi, ettei koirasi ole sairas.

Lähde

Pidät myös:

Kuinka voin auttaa koiraani selviytymään yksinäisyydestä?

Miksi koirani syö ruohoa? Onko tämä normaalia?

Koiran häntä: 4 analysoitavaa näkökohtaa ymmärtääkseen hänen tunteitaan