Koirani haukkuu koko ajan: syitä ja ratkaisuja

Onko sinulla sellainen vaikutelma, että koirasi viettää aikansa haukkuen ilman näkyvää syytä? Tiedä, että tälle käytökselle on syitä. Sinun on yritettävä ymmärtää ystävääsi voidaksesi auttaa häntä. Tässä on koiran haukkumisen eri syitä sekä niiden ratkaisuja.

1. Hän ei voi kanavoida energiaansa

Kun hän on erittäin onnellinen tai että hän tapaa jonkun hänen sukulaiset, koirasi voi haukkuu paljon. Todella paljon. Hän tekee tämän tuodakseen esiin omansa tunteita ja ilmaista itseään. Jos se tapahtuu hänelle useinyrittää opeta hänelle ”stop”-komento auttaakseen häntä rauhallisempi.

pentu haukkuu ruohoa
Luotto: Bigandt_Photography / iStock

2. Hän on tylsistynyt

Koira joka tylsistynyt haukkuu saadakseen huomauttaa. Hän vain etsii sitä, mitä hänelle tarjotaan huomio.

Muista, että koiran täytyy ainakin mennä ulos 30 minuuttia päivässä, vaikka sinulla olisi a jardin. Itse asiassa hetken kuluttua hän kyllästyy tähän paikkaan jos hän viettää kaiken aikansa siellä. Koiran adoptointi tarkoittaa a elämän kumppani, joka pitää meistä huolta ja josta me pidämme huolta hänestä.

tylsistynyt koira
Tekijät: ivanovgood/Pixabay

3. Hän ei voi sietää yksinäisyyttä

Et kuitenkaan huomaa koirasi haukkumista. naapurisi, kyllä! Se on lisäksi niitä kuka teki sen sinulle tietää : koirasi tuottaa melua josta he eivät pidä.

Tämän hämmennyksen lisäksi mieti sitä tosiasiaa, mitä kumppanisi tuntee vain ja sitä on vaikea hallita tuskaa sinun poissaolo. Hän voi sitten haukkua, mutta myös omaksua käyttäytymisen tuhoisa et sotkuinen.

Tässä tapauksessa suosittelemme auttamaan koiraasi kantamaan yksinäisyys.

4. Hän välittää kotisi suojelemisesta

Koira on hyvin kiintynyt omaansa maître ja siihen maison. Näin ollen hän tekee kaikkensa suojella tulisija ja varoittaakseen tapauksessa vaara. Jos hän tekee sen jollain tavalla liiallinen, yrittää hallita ylilyöntejään innokas olemalla jättämättä sitä Kaikki katsoa jatkuvasti. Älä esimerkiksi anna hänen etuoven edessä missä hänellä on tapana olla varovaisempi ääniä tai ulospäin suuntautuvia eleitä.

Sisään puutarha, anna hänen makaamaan jonnekin rauhoittua ja minimoida kasvotusten. Lopuksi opeta häntä ”stop”-käsky jotta hän voi kanavoida omansa ylivuoto.

vahtikoira
Tekijät: danielsfotowelt/Pixabay

5. Hän haukkuu, koska se saa sinut juoksemaan

Koulutat koiraasi, mutta hän oppia myös paljon sinussa tarkkaavainen et analysoimalla käyttäytymistäsi. Haukkuminen sallii sen kommunikoida. Jos hän seisoo puutarhaporttisi ulkopuolella ja haukkuu palata, se on houkutella sinua huomio.

Huomio Kuitenkin : älä vaikuta tämä käyttäytyminen mentäessä suoraan nähdä koirasi. Sitten hän ymmärtää tuon haukkumisen tarpeeksi tuoda sinut hänen luokseen ja tehdä mitä haluaa. On parempi Jätä se huomiotta ja hän ymmärtää nopeasti, että haukkuminen ei enää turha.

Lisäksi kun koirasi suorittaa toiminnon ilman haukkumista, kun hän teki sitä avant, onnitella häntä hyvä sydän !

Lähde

Pidät myös:

Miksi koirani ulvoo kuin susi?

Näin pottailet pentuasi: 5 tehokasta vinkkiä!

Pehmolelujen edut koirille