Koirani antaa minulle tassunsa: 4 mahdollista merkitystä

Istut hiljaa koirasi kanssa vieressäsi, ja yhtäkkiä hän tarjoaa tassuaan. Onko sinulle koskaan käynyt näin? Ei ole yllättävää, tassun antaminen on kommunikointitapa, joka voi tarkoittaa eri asioita… Tutustu tämän eleen paljastamiin neljään mahtavaan sanaan!

1. ”Olen nälkäinen”

Ja kyllä ​​! Yksi ensimmäisistä syistä, miksi koirasi antaa sinulle tassun, on kertoa sinulle siitähän on nälkäinen ! Tämä ele ei ole sattuma. Itse asiassa pennut tekevät täsmälleen saman eleen äitinsä vatsalle puristamaan maitoa. Tämä ele ei ole muuta kuin vaistomaista.

2. ”Haluan pelata”

Kun mies ojentaa kätensä naiselle mennäkseen tanssimaan, koira antaa hänelle tassun mennä pelaamaan. Kun hän ei hauku tai kun hän ei tuo leluaan sinulle, tassun antaminen on hänelle uusi tapa saada sinut ymmärtämään hänen halunsa pitää hauskaa kanssasi, tässä ja nyt. Tehokas, eikö?

Tee kuitenkin huomio ! Jos annat periksi tälle kutsulle, uskollinen kumppanisi ei epäröi millään tavalla toista se uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä tässä antaisi sille erittäin paha tapa. Jos räyhät vain kerran ja seuraava kerta ei toimi niin kuin hän olisi halunnut, hän ei epäröi tulla paikalle. yhä vaativampia.

bulldogin käsikoiran tassu
Tekijät: guvo59 / Pixabay

3. ”Olen täällä”

Se voi myös olla puutteen tunne (tai vain haku) kiintymystä joka pakottaa hänet antamaan sinulle tassun. Voit kääntää tämän eleen tällä tavalla, kun se tulee syömään ja pärjää rauhoittua. Hän ei (yleensä) ole nälkäinen ja haluaa sulatella enemmän kuin pelata. Joten halaa häntä vähän!

4. ”Minä hallitsen sinua”

Sitten! Ole hyvin varovainen! Tämä liike ei pitäisi tulla tapaksi!

Kuinka tunnistaa ”minä hallitsen sinua”?

Todellakin, jos hän antaa sinulle tassun suoraan kädessä tai reidessä, kaikki on hyvin. Toisaalta, jos hän asettaa tassunsa sinun päällesi pää tai sinun -ltatämä ele on enemmän ”haitallista”.

Tällä eleellä hän kertoo, että hän haluaa ottaa valtaa et hallitsevat sinua. Älä mene lankaan ja laske se heti alas.

Mikä on sen alkuperä?

Alkuperä on peräisin koiran villi tila. Todellakin, sisään pakkaus koirien, aivan kuten susilaumassa hierarkia on erittäin tärkeä. Ja tämä ele on osa koodeja ja rituaaleja tästä hierarkiasta. Jos hän tekee tämän sinulle, hän pitää perhettään laumanaan.

Jos annat hänen, hän todella pitää itsensä lauman johtajana ja ottaa riskin antaa sinulle vaikeaa aikaa.

Lähde

Pidät myös:

Miksi koirani ulvoo kuin susi?

Koirani juoksee usein karkuun: mitä minun pitäisi tehdä?

Miksi koirani syö ruohoa? Onko tämä normaalia?