Koiran vakuuttaminen: miksi ja miten?

Jos rakastat koiraasi sydämesi pohjasta, sinun on välitettävä hänen terveydestään. Valitettavasti piskisi terveyskustannukset voivat nousta nopeasti, etenkin pienten tai suurten huolenaiheiden tapauksessa. Nyt on olemassa vakuutuksia, joiden avulla koiranomistajat voivat lahjoittaa rakkaan turkkipallonsa. Ota selvää kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää aiheesta.

Lemmikkivakuutuksen ottamisen edut

Riippumatta koirasi tämänhetkisestä terveydestä, eläinlääkäri edustaa merkittävää budjettia vuosikuluissasi. THE eläimen omistaja on vastuussa siitä ja tämä myös koskee terveys. Hän on sitä paitsi pakollinen tarpeiden täyttämiseksi adoptoidusta eläimestä. Itse asiassa maaseutulain R. 215-4 artiklan mukaan ”rangaistaan ​​4. luokan rikoksista säädetyllä sakolla jokaisesta, joka kasvattaa, pitää tai pitää kotieläimiä tai kesytettyjä villieläimiä tai vankeudessa […] jättää heidät ilman hoitoa sairauden tai vamman sattuessa”.

mopsi koira
Krediitit: Pxhere

Jotta kaikille eläimille olisi mahdollisuus saada hoitoa, lemmikkieläinten sairausvakuutus Yritykset luotiin mallilla, jonka tunnemme ihmisille Ranskassa. Joten ottamalla sairausvakuutuksen koirallesi, hänen hoitonsa voisi olla korvataan osittain tai kokonaan. Tämä palvelu voi olla arvokas tapaturman tai sairauden sattuessa. Eläinlääkärien interventiot koirien kanssa voivatkin joskus maksaa omistajalle jopa 1000 euroa. Vaikka koirien sairausvakuutus on erittäin edullinen, se ei ole ei pakollinen. Tämä voi kuitenkin joskus pelastaa koiramme ja heidän hengen välttää eutanasiaa kun omistajilla ei ole siihen varaa.

Kustannukset

SINÄ osallistuu enemmän tai vähemmän riippuen valitsemastasi vaihtoehdosta. Mitä enemmän maksat, sitä enemmän saat hyvityksen. THE hinnat vaihtelevat yleisesti 15-50 euron välillä järjestöjen ja sopimusten mukaan. On franchising-sopimuksia useimmissa sopimuksissa. Tämä on yleensä enintään 20 euroa, mutta voi nousta jopa 150 euroon. Tämä osoittaa erotuksen, jonka maksat eläinlääkärin konsultoinnista tai interventiosta.

Valitse oikea vakuutus ja oikea sopimus

On useita kriteerejä ottaa huomioon valittaessa koirasi sairausvakuutusta ja sen sopimusta. Ensinnäkin sinun täytyy mieti millaisen sopimuksen haluat. Ota selvää, haluatko vakuutuksesi olevan taloudellinen, mutta kattaa vain pienen osan kustannuksista, vai sijoitatko hieman enemmän vakuutukseen, joka kattaa suurimman osan lemmikkisi terveyskustannuksista. Se tulee sitten olemaan vertailla tarjouksia eri organisaatioista.

pieni valkoinen koira
Krediitit: Pxhere

Ole varovainen, sinun on varmistettava, että valitsemasi organisaatio kattaa yli 8- tai 10-vuotiaat pennut ja koirat. Jotkut eivät todellakaan ota niitä huomioon, koska valitettavasti he ovat todennäköisesti kalleimpia. On myös tarpeen ottaa huomioon odotusajat äläkä toimi kiireessä. Tämä on ajanjakso sopimuksen allekirjoittamisen ja eläimen pysyvän vakuuttamisen välillä. Siksi on parasta vakuuttaa hänet mahdollisimman pian eikä jäädä odottamaan hetkeä, kun hän todella tarvitsee sitä.

Lähde

Pidät myös: