Koiran talutushihna ja panta: miten valita?

Koiran päivittäinen ulkoiluttaminen on välttämätöntä sen hyvinvoinnille. Se tarkoittaa myös, että hänen täytyy tuntea olonsa luottavaiseksi lähelläsi. Jotta kaikki sujuisi hyvin, sinun on valittava koirallesi hyvä kaulus ja hyvä talutushihna! Tässä on muutamia vinkkejä, jotka ohjaavat päätöstäsi.

1. Kaulakoru

Se on kohde ei laiminlyödä, varsinkin jos aiot valita a jättää yksin Seuraava. Koiran kauluksen tulee olla mukava ja sopeutunut hänen cou, samoin kuin hänen iho.

Lisäksi se on paljon enemmän helppo tunnistaa kulkukoira, jos hän porte kaulakoru. On mahdollista ripustaa a mitali missä ovat sinun puhelinnumero, sinun nom ja sinun osoite. Vältä laittamista koirasi nimi: henkilö epärehellinen voisi käyttää sitä varasta se. Samoin sirun numero soveltuu käytettäväksi a väärennetty koirapassi.

Tässä on eri tyyppejä Suositeltavat kaulakorut:

  • Le nylonia Itään kiinteä ja erittäin valo: se on kuin koirasi ei käyttänyt mitään!
  • Nahkaa missä vastaavasti ovat vastustuskykyinen, mutta he voivat ärsyttää ihoa joistakin koirista. He ovat myös todennäköisesti raskas.
  • On kaulukset muoviset kiinnikkeet ja muut valmistettu metallista: muovi on hauras ja ottaisi sen riskin tauko. Valitse sen sijaan kaulus, jonka kiinnitys on valmistettu metallista.
pennun kaulus
Tekijät: Pixabay/Pexels

Älä unohda, että kaulakorun koko on tärkeää: myös suuri se ei auttaisi Ei mitään, samalla myös pikkuinen il halasi niskaa koirastasi. Ehdottomasti välttää niin sanotut kaulakorut koulutus”: Vastaanottaja pata, kaatopaikka sähköinen tai kuristajat, he vain tekevät satuttaa kumppanillesi. On menetelmiä paljon vähemmän radikaaleja kaada parantaa oppimista koirasta.

2. Talutin

Tämä lisävaruste on PAKOLLINEN in kaupungit ja paikat yleisölle kaikille rodut koirista. On myös tärkeää, että koirasi oppia kävelemään hihnassakoska sinulla saattaa olla täytyy sitoa se erilaisissa Tilaisuudet.

  • hihnassa häntä nylon Itään kestävä, joustava et leste. Kuitenkin tämä kuitutekstiiliä on herkkä ärsyttää käsiäsi jos koirallasi on tapana Vedä hihnassaan. Valitse tässä tapauksessa talutushihna, jossa on a pyöreä pää. Jälkimmäinen voi jopa koostua a liukumaton materiaali.
koiran kaulahihna nylonista
Täydellinen yhdistelmä: nylon kaulus ja talutushihna, metalliklipsi! Tekijät: Ana-Maria Roseanu/Pexels
  • Jos valitset hihnan lisätä, tiedä, että hän tulee olemaan kiinteä mutta ei kovin kestävä vedessä et hampaiden kanssa koirastasi.
  • Materiaali metallinen estää koiraa tekemästä purra hänen talutushihnansa ja vahingoittaa sitä. Tämä ei kuitenkaan ole ei kovin mukava pukeutua hänelle! Laita se hänelle vain niin, että hän oppia kunnioittamaan kohdetta, vaihda se sitten johonkin muuhun valoa.
  • Lopuksi on talutushihna kelauskone, joista voit muuta pituutta rauhassa. Hän on erittäin kätevä kävelylle luonto, missä koira rakastaa ilonpito. Sitä ei suositella oppiminen, jonka aikana talutushihnan tulee olla lyhyt asu.

Viimeinen neuvoja: se on hyvä olla kaksi hihnaa kotona, jos joku heistä se romprait!

Lähde

Pidät myös:

Pehmolelujen edut koirille

Koirasi hoitaminen: 7 perusvinkkiä, joita voit soveltaa päivittäin

5 peruskomentoa koirallesi